شما عضو سایت نیستید, لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید.    
mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam

به سایت بزرگ و تخصصی mantiscccamخوش امدید . فروش ویژه اکانت های حرفه ای {cccam-mgcamd }منتیس سیسیکم با چهار ابر سرور قوی و قدرتمند اماده میزبانی شما عزیزان میباشد ..شایان ذکر هست دیتا سنترهای سرورهای ما مستقر در سویس و المان میباشد با پورت کاملا اختصاصی 8گیگ بدون قطعی بدون فریز با اب تایم 24 ساعت ..عزیزان میتوانند خرید رو بصورت انلاین انجام بدن و انی هم تحویل بگیرند.. برای خرید به ادرس زیر بروید


بازگشت   mantiscccam > انجمن تخصصی کامپیوتر > انجمن مقالات نرم افزاری و کامپیوتر و تخصصی > اينترنت

پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-01-2013, 20:43   #1
مدیریت کل سایت
 
Admin آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Aug 2012
محل سکونت: سگدونی
نوشته ها: 5,549
تشکر: 242
تشکر شده 229 بار در 173 ارسال
edccc661418a آموزش فارسی و جامع سایت فیس بوک به همراه تصاویر

از آنجایی که پیداست فیس بوک دارد کم کم جای نرم افزارهای ارتباطی مثل یاهو مسنجر و ویندوز لیو را میگیرد و مردم بیشتر به جای استفاده از این نرم افزارها از سایت فیس بوک استفاده میکنند. علتش این هست که در فیس بوک شما هم امکان چت دارید و هم اینکه دوستان شما میتوانند هرآنچه که در فکرشان هست را بنویسند و بعدا شما چند ساعت دیرتر یا چند روز بعدتر آن مطالب را بخوانید و در مورد آن ها نظر دهید. در فیس بوک میتوانید عکس ، فیلم و کلیپ ، آهنگ و هر فایل دیگری بفرستید و حتی مقاله ای بنویسید تا دوستان شما آن را ببینند و بخوانند و در مورد آن نظر دهند و یا آن ها را برای خود دانلود کنند. فیس بوک محیطی را به وجود آورده که در آن شما علاوه بر چت کردن قادر هستید تا با دوستان و آشنایانتان به طریقه های مختلف ارتباط برقرار کنید. میتوانید در مورد خودتان بنویسید و اینکه به چه چیزهایی علاقه دارید و هر آن چیزی که فکرش را بکنید.

امروزه افراد زیادی از فیس بوک استفاده میکنند که از جمله این افراد میتوان به بازیگران ، خواننده ها ، فوتبالیست ها ، سیاستمداران و .. اشاره کرد. شما میتوانید در فیس بوک خواننده مورد علاقه خود را به عنوان دوست یا تماشاگر ( در پایین به آن اشاره خواهد شد.) انتخاب کنید و ببینید که چه مینویسد و چه میگوید و امروز یا فردا در کجا کنسرت دارد و اینگونه به افرادی که حتی فکرشان را نمیکردید بسیار نزدیک میشوید و میتوانید سخنان خود را به آن ها بگویید.
فیس بوک میگوید که در این دنیا همگی به هم توسط دوستان خود متصل هستیم ، مثلا من ?? دوست دارم و دوستانم نیز هر کدام چندین دوست دارند و این ارتباط زنجیره ای بین دوستان ادامه دارد تا تمام جهان را پوشش دهد. در فیس بوک میتوانیم دوستان جدیدی بیابیم و با انسان های بیشتری ارتباط بگیریم.
دوستانی که از فیس بوک استفاده میکنند باید مطلع باشد که جهان پر از خوبی ها و بدی هاست و بعضی انسان های بد پیدا میشود که با سوء استفاده از فیس بوک شما ، عکس های شما را در جای دیگری استفاده میکنند و اطلاعات شما را دزدی کرده و به طریقه غلط به کار میبرند پس باید با هر کسی در فیس بوک نشناخته و نادانسته دوست نشوید و به تنظیمات خصوصی سازی فیس بوک که در زیر به شما آموزش میدهم به خوبی عمل کرده و محیط فیس بوک خود را امن سازید.
تنظیمات امنیتی در فیس بوک.
بخش Settings
بخش Name
وقتیکه داخل آی دی خود در فیس بوک شدید روی گزینه Settings در بالا سمت راست صفحه کلیک کنید. تا صفحه ای به شکل زیر باز شود.


برای بزرگ تر دیدن تصویر روی آن کلیک کنید.
حالا به معرفی و توضیح تک تک هر یک از بخش های زیر میپردازیم.
در تب Settings که در ابتدا برای ما باز میشود در قسمت Name با کلیک روی گزینه change در سمت راست لغت Name میتوانید نام خود را تغییر دهید. ( به عکس زیر دقت کنید.)


در قسمت Display Full Name میتوانید تنظیم کنید که اول نامتان نمایش داده شود بعد نام فامیلتان و یا برعکس.
در قسمت Frist Name باید نامتان را وارد کنید.
در قسمت Middle Name اگر نام وسطی دارید ، میتوانید در این بخش وارد کنید.
در قسمت Last Name نام فامیلتان را باید وارد کنید.
اگر روی گزینه Change Name کلیک کنید ، نام جدیدی را که وارد کردید ثبت خواهد شد.
در قسمت Full Alternative Name میتوانید نامی از خود را وارد کنید که دوستان شما بیشتر شما را با آن نام میشناسند و به قول معروف به نام مستعار معروف است. و اگر مربع زیر آن را علامت دار کنید به این معنی هست که نام شما در هنگام سرچ کردن توسط افراد غریبه در موتورهای جستجو پیدا و نمایش داده خواهد شد. و اگر گزینه Change Alternative Name را فشار دهید تغییرات مربوط به نام مستعار ذخیره خواهد شد.
بخش Username
در بخش Username میتوانید یک یوزرنیم برای خود انتخاب کنید تا هنگام لوگین کردن به فیس بوک به جای وارد کردن ایمیل خود از این یوزرنیم یا آی دی استفاده کنید. زمانی که یوزرنیم را وارد کردید باید روی دکمه Check Availability کلیک کنید تا معلوم شود که آیا این یوزرنیم قبلا توسط کس دیگری به ثبت نرسیده باشد. در صورتی که یوزرنیم قبلا به ثبت نرسیده باشد یک پنجره کوچک باز میشود و پیغام در دسترس بودن آی دی شما را میدهد که با فشار به روی دکمه Confirm آی دی یا یوزرنیم شما ثبت میشود. ( به عکس زیر دقت کنید.)

در این بخش باید ایمیل خود را به صورت صحیح وارد کنید تا گوگل بتواند از طریق این ایمیل شما را از تازه ترین رویدادهایی که در فیس بوک شما اتفاق افتاده باخبر کند. مثلا گوگل همیشه میگوید که چه کسی در چه جایی نظر داده و کجا پست فرستاده که البته شما میتوانید این ایمیل فرستادن های گوگل را نیز متوقف کنید که در پایین تر آموزش آن داده شده است. کافی هست تا در مربع خالی این بخش ایمیل جدید را وارد کرده و روی گزینه Add new mail کلیک کنید سپس در پنجره باز شده کوچک پسورد فیس بوک خود را وارد کرده و روی گزینه Confirm کلیک کنید. ( به عکس زیر دقت کنید.)

در این قسمت شما میتوانید پسورد فیس بوک خود را عوض کنید. برای این کار در ابتدا در قسمت Old Password باید پسورد کنونی خود را که هم اکنون از آن استفاده میکنید را بنویسید و در قسمت New Password باید پسورد جدید خود را که بیشتر از ? رقم باشد را بنویسید. ( سعی کنید که از علامات و اعداد نیز در پسورد خود استفاده کنید و هرگز از پسوردی که برای یک آی خود در سایت دیگری استفاده میکنید در فیس بوک استفاده نکنید.) و در قسمت Confirm Password هم باید پسورد جدید خود را دوباره تایپ کنید تا از ایجاد خطا جلوگیری شود در پایان روی گزینه Change Password کلیک کنید. ( به عکس زیر دقت کنید.)

در این قسمت شما میتوانید تنظیم کنید که اگر داخل یکی از آی دی های خود مثل گوگل ، یاهو ، مای اسپیس ، مای اوپن آی دی و … شوید به صورت اتوماتیک به فیس بوک نیز لوگ این شوید. کافی هست تا از لیست کشویی این بخش اکانت مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس روی گزینه Link New Account کلیک کرده و در صفحه ای که باز میشود یوزرنیم و پسورد مربوط به آی دی خود را نوشته و روی گزینه Sign in کلیک کنید. ( به عکس زیر دقت کنید.)

بخش Privacy
در بخش Privacy که به معنی خصوصی سازی هست وقتی روی گزینه Manage در سمت راست آن کلیک کنید صفحه ای به شکل زیر باز میشود.

در قسمت Profile Informaiton وقتی وارد شوید یک صفحه باز میشود که با کلیک بر روی Preview My Profile که در بالای صفحه سمت راست موقعیت دارد صفحه ای باز میشود که به شما نشان میدهد که اگر افراد دیگر شما را در فیس بوک جستجو کنند ، پروفایل شما چگونه برای آن ها نمایش داده خواهد شد. در قسمت های About me, Personal Infor, Birthday, Political views و غیره در مستطیل کشویی سمت راست آن شما میتوانید تنظیم کنید که چه کسانی قادر به دیدن این اطلاعات باشند. مثلا من میخواهم که جزئیات مربوط به تاریخ تولد من را فقط دوستانم ببینند ، پس روی مستطیل سمت راست مربوط به بخش Birthday کلیک کرده و از لیست کشویی باز شده گزینه Only Friends را انتخاب میکنم.
بهتر است که تا میتوانید خصوصی سازی کنید و تمام گزینه ها را Only Friends انتخاب کنید. About me یعنی درباره خودتان ، Personal Info یعنی اطلاعات شخصی ، Brithday یعنی تاریخ تولد، Regligious and Political Views یعنی دین و دیدگاه سیاسی شما ، Family and Relationship یعنی خانواده و وضعیت مدنی شما ، Education and Work یعنی تحصیلات و کار شما ، Photos and videos of Me یعنی عکس ها و ویدیوهای شما ، Photo Albums عکس آلبوم عکس شما ، Posts by Me یعنی پست هایی که شما در فیس بوک میفرستید ، Allow friendss to post on my wall یعنی اجازه دادن به دوستان برای ارسال پست بر روی صفحه Wall شما ، Posts by Friends یعنی تنظیم اینکه چه کسی میتواند پست هایی را که دوستان شما بر روی پروفایل شما فرستاده اند ببیند؟ ، Comments on Posts کنترل اینکه چه کسی میتواند روی پست های شما نظر بدهد.
بخش Contact Information
در این بخش شما میتوانید اطلاعات مربوط به تماس خود را تنظیم کنید. ( به عکس زیر دقت کنید. )

در قسمت IM Screen Name میتوانید تنظیم کنید که چه کسی میتواند آی دی مسنجر شما را ببیند. در قسمت Mobile Phone میتوانید تنظیم کنید که چه کسی شماره تلفن شما را ببیند. بخش Other Phone مربوط به دیگر شماره تلفن های شماست. بخش Current Address محل مربوط به تنظیمات دیدن آدرس شماست. در قسمت Website میتوانید تنظیم کنید که چه کسی آدرس وبسایت شما را ببیند. در قسمت Hometown هم میتوانید تنظیم کنید که چه کسی محل زادگاه شما را ببیند. در قسمت Add me as a friend میتوانید تنظیم کنید که چه کسانی حق دارند شما را به عنوان دوست انتخاب کنند؟ همه یا فقط دوستان دوستان شما؟ در قسمت Send me a message میتوانید تنظیم کنید که چه کسانی قادر هستند برای شما پیغام ارسال کنند؟ و در بخش آخر هم میتوانید تنظیم کنید که چه کسانی حق دارند که آدرس ایمیل شما را ببینند. در پایان روی گزینه Preview My Profile در بالا سمت راست صفحه کلیک کنید تا تغییراتی را که ایجاد کردید ببینید که برای افراد دیگر چگونه نمایش داده میشود.
بخش
Applications ans Websites
در فیس بوک علاوه بر امکانات آن میتوان از ابزارهای جانبی که سایت های دیگر برای فیس بوک میسازند نیز استفاده کرد که من به شما توصیه نمیکنم ، مثلا ابزارهایی که میتوان توسط آن ها در فیس بوک گیم بازی کرد یا آی کیو شما را نشان میدهند و غیره. در قسمت اول فیس بوک اطلاعاتی در این زمینه که چه چیزهایی را میتوانید با استفاده از این ابزارها با دیگران تقسیم کنید را نشان میدهد. در قسمت دوم یعنی What your friends can share about you شما میتوانید تعیین کنید که زمانی که دوستان شما از این ابزارها استفاده میکنند میتوانند کدامیک از اطلاعات شما را با استفاده از این نرم افزارها به دیگران نشان دهند که من همگی مربع ها را از علامت انداخته ام!!
در قسمت Blocked Applications شما میتوانید ابزارهایی را که نمیخواهید از اطلاعات شما استفاده کنند را بلاک یا بسته کنید که اگر به تازگی از ابزار جدیدی استفاده کرده اید و خوشتان نیامده میتوانید آن را در این قسمت بلاک کنید. در قسمت آخری یعنی Ignore Application Invites هم با فشار روی دکمه Edit Ignored Friedns میتوانید با نوشتن نام دوست خود مانع از فعالیت ابزاری که از طرف او برای شما مزاحمت ایجاد میکند بشوید.
بخش Search
در این بخش شما قادر هستید که دو چیز را تنظیم کنید. ?. کسانی که در موتورهای جستجو نام شما را سرچ میکنند و ?. کسانی که در فیس بوک نام شما را سرچ میکنند. شما میتوانید تنظیم کنید که آیا اگر کسی نام شما را در موتورهای جستجو مثل گوگل سرچ کرد ، نامتان پیدا و نمایش داده شود یا نه؟ و همچنین میتوانید تنظیم کنید که اگر در فیس بوک کسی نام شما را جستجو کرد همه ببینند یا فقط دوستان شما و یا فقط دوستان دوستان شما!

در قسمت Facebook Search Results از لیست کشویی سمت راست آن میتوانید انتخاب کنید که چه کسانی قادر به دیدن نام شما هنگام سرچ کردن در فیس بوک میباشند.
در قسمت Public Search Results با از علامت انداختن مربع Allow اجازه نخواهید داد تا نام شما در موتورهای جستجو مشاهده شود.
بخش Block List
در این قسمت شما میتوانید افراد را به قول معروف Ignore کنید یا بلاک کنید تا دیگر نتوانند مزاحم شما شوند و برای شما از طریق فیس بوک مزاحمت ایجاد کنند. این کار را میتوانید با وارد کردن نام شخص و یا وارد کردن ایمیل شخص مربوطه و زدن دکمه Block انجام دهید.

حالا برمیگردیم به همون صفحه اول بخش Settings گزینه آخر Deactivate Account
با کلیک بر روی گزینه Deactivate صفحه ای باز میشود که اگر روی گزینه Deactivate My Account در پایین صفحه کلیک کنید اکانت شما غیر فعال و به نوعی حذف خواهد شد. این کار را در صورتی که از فیس بوک خوشتان نیامده و دیگر نمیخواهید از آن استفاده کنید میتوانید انجام دهید.
حالا میرسیم به تب دوم یعنی Networks
فیس بوک از شبکه های زیادی تشکیل و ساخته شده که هر کدام بر اساس محیط کاری ، منطقه ای ، مدرسه و دانشگاه بنا شده اند. شما میتوانید با دانستن نام شبکه عضو آن شوید و بفهمید که چه کسانی در این شبکه کار ، زندگی یا مطالعه میکنند. کافی هست تا نام یک مدرسه قدیمی خود یا محیط کاری خود یا نام شهر خود را بنویسید و اگر پیدا شد به آن ملحق شوید. یک نام بنویسید و روی گزینه Join Network کلیک کنید. مثلا من در اینجا میخواهم به گروه دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه آکسفورد ملحق شوم. به عکس زیر دقت کنید.
تب سوم Notifications
در این بخش شما میتوانید تعیین کنید که فیس بوک در چه صورتی شما را از وضعیت فیس بوکتان مطلع سازد. و این اطلاع رسانی فیس بوک توسط ایمیل باشد یا اس ام اس. اگر نمیخواهید که فیس بوک شما را در هیچ زمینه ای از وضعیت فیس بوکتان از طریق ایمیل و اس ام اس مطلع سازد بهتر است که تمام مربع ها را از علامت برداشته و در پایان روی گزینه Save Changes کلیک کنید. حالا به ترجمه هر یک از این بخش ها میپردازم که شما میتوانید با علامت دار کردن یا نکردن آن از طریق ایمیل و اس ام اس باخبر شوید یا نشوید. ( اول به عکس زیر توجه کنید. )


Facebook
Sends me a messageبه من مسیج بفرستAdds me as a friendمن را به عنوان دوست اضافه کنConfirms a friendship requestتایید درخواست دوستیPosts on my Wallارسال پست روی صفحه وال منPokes meکسی که در کار من فضولی میکندHas a birthday coming up (weekly email)وقتی یک تولد نزدیک میشودAsks me to confirm friend detailسوال از من هنگام تایید دوستRequests to list me as familyتقاضاها برای لیست کردن من به عنوان اعضای فامیلConfirms a family requestتایید یک درخواست خانوادگیSuggests a friend to meپیشنهاد یک دوست به منAdds a friend I suggestedاضافه شدن یک دوست که من پیشنهاد کرده بودمI invited joins Facebookکسانی را که من فیس بوک برای عضویت دعوت کرده و عضو شده اندTags me in a postضمیمه شدن من به یک پستComments on a post I was tagged inنظر در پستی که من به آن ضمیمه شده امSuggests a profile picture for meپیشنهاد یک عکس پروفایل به من

Photos
Tags me in a photoضمیمه کردن من به یک عکسTags one of my photosضمیمه شدن یکی از عکس های منComments on my photosاظهار نظر روی یکی از عکس های منComments on a photo of meنظرها روی عکس منComments after me in a photoنظرهای بعد از من در یک عکسWhen I upload a photo via emailزمانی که من یک عکس از طریق ایمیل آپلود میکنمComments on my photo albumsنظرها روی آلبوم عکس های منComments after me in a photo albumنظرها بعد از من در یک آلبوم عکس

Groups
Invites me to join a groupدعوت های به عمل آمده از من برای عضویت در یک گروهPromotes me to be an officerترفیع من به افسر شدنMakes me a group adminزمانی که من را مدیر یک گروه میسازندRequests to join a group of which I am an adminدرخواست به عضویت گروهی که من مدیر آن هستمReplies to my discussion board postپاسخ ها به تخته بحث منChanges the name of a group to which I belongتغییر نام گروهی که من عضو آن هستم


Pages
Makes me a page adminمن را مدیر یک پیج کردنSuggests a page to meپیشنهاد یک پیج به من

Events
Invites me to an eventدعوت من به یک رویدادChanges the date or time of an eventتغییر تاریخ و زمان یک رویدادCancels an eventکنسل شدن یک واقعهMakes me an event adminمدیر ساختن من در یک رویدادRequests to join an event of which I am an adminدرخواست برای عضویت در یک رویداد که من مدیر آن هستمPosts on the wall of an event I adminارسال پست روی والی که منChanges the name of an event to which I was invitedتغییر نام رویدادی که من به آن دعوت شده بودم

Notes
Tags me in a noteضمیمه کردن من به یک نوشتهComments on my notesنظرها روی یکی از نوشته ها منComments after me in a noteنظرهای بعد از من روی یک نوشته

Links
Comments on my linksنظر ها روی لینک های منComments after me in a linkنظرها بعد از من روی یک لینک

Videos
Tags me in a videoضمیمه کردن من به یک ویدیوTags one of my videosضمیمه کردن یکی از ویدیوهای منComments on my videosنظر روی ویدیوهای منComments on a video of meنظر روی یکی از ویدیوهای منComments after me in a videoنظر بعد از من روی یکی از ویدیوها

Gifts
Sends me a giftفرستادن یک هدیه به من

Help Center
Replies to my Help Center questionsپایخ به سوالات من در بخش مرکز کمک های فیس بوکMarks my answer as Best Answerانتخاب جواب من به عنوان بهترین جواب

Wall Comments
Comments on a story in my Wallنظر روی یک متن روی صفحه وال منComments after me on a Wall storyنظر بعد از من

Other Updates from Facebook
Updates about my Friends on Facebookبه روز رسانی درباره دوستان من در فیس بوکUpdates about Facebook product newsبه روز رسانی درباره اخبار محصولات فیس بوکInvitations to participate in research about Facebookدعوت نامه ها برای شرکت در تحقیقات در فیس بوک

تب چهارم Mobile
با استفاده از این قسمت شما میتوانید توسط موبایل خود در هر جا که باشید پیغام های متنی از طرف گوگل دریافت کنید، یا درخواست های مربوط به دوستی و یا پیغام هایی که روی صفحه وال شما نوشته میشود و یا وضعیت دوستان شما در فیس بوک برای شما به موبایلتان فرستاده خواهد شد. همچنین شما قادر هستید تا وضعیت خود را در فیس بوک به روز کنید ، دنبال شماره تلفن ها بگردید ، و یا عکس و ویدیو به فیس بوک خود از طریق موبایلتان آپلود کنید.
برای این کار کافی هست تا در تب چهارم که موبایل نوشته شده بر روی گزینه Register for Facebook Text Messages کلیک کنید. یک پنجره کوچک باز خواهد شد که در مستطیل سمت چپ نام کشوری که در آن زندگی میکنید را باید انتخاب کنید و در مستطیل سمت راست نوع شرکتی که از سیم کارت آن برای موبایل خود استفاده میکنید را انتخاب کنید. سپس روی گزینه Next کلیک کنید و در پنجره باز شده جدید روی گزینه Next دوباره کلیک کرده و در پنجره آخری از شما خواسته میشود که منتظر بمانید تا یک مسیج به موبایل شما فرستاده شود که این مسیج شامل یک کد هست که برای فعال سازی این سیستم باید این کد را در پنجره وارد کرده و گزینه Confirm را بزنید. دقت کنید که باید قبلا در Profile خود شماره تلفن خود را وارد کرده باشید. معمولا شماره تلفن را به صورت زیر وارد میکنند. به جای دو تا صفر علامت مثبت بزارید، بعد کد کشور و بعد شماره تلفن خودتان. به مثال زیر توجه کنید:
+???????????
عددی که با رنگ سرخ مشخص شده نشان دهنده کد کشور هست که به جای دو صفر اول آن یک علامت + آورده شده هست. این شماره موبایلتان باید در قسمت Profile خود وارد کنید.

تب پنجم Language
در این قسمت شما میتوانید زبان فیس بوک را تغییر دهید تا از این به بعد همیشه به این زبان فیس بوک را مشاهده کنید. در این قسمت کافی هست تا از لیست کشویی زبانی را که به آن صحبت میکنید مثلا فارسی را انتخاب کرده و روی آن کلیک کنید تا زبان صفحه به طور اتوماتیک تغییر کند. ( به عکس زیر دقت کنید. )

تب ششم Payments
در این بخش اگر کارت اعتباری دارید میتوانید با استفاده از کارت اعتباری خود در فیس بوک به ایجاد تبلیغات و خرید و هدیه بپردازید.
تب هفتم Facebook ads
در این قسمت در مستطیل کشویی بالای صفحه شما تعیین میکنید که تبلیغات شما به دوستانتان نمایش داده شود یا خیر؟ و در مستطیل پایین صفحه نیز شما انتخاب میکنید که آیا فعالیت های اجتماعی شما در فیس بوک به دوستانتان نمایش داده شود یا خیر؟
__________________
عزیزان توجه کنند اکانت تست اراعه میگردد..
فروش اکانت های سیسیکم با بهترین کیفیت و بدون قطعی فول پکیج
سرویس های سیسیکم

یک ماهه:10 هزار تومان همراه با 1هفته هدیه
چهار ماهه:20 هزار تومان همراه با 2هفته هدیه
هفت ماهه:30 هزار تومان همراه با 3هفته
هدیه
یک ساله:40 هزار تومان همراه با 1ماه هدیه

دو ساله:50 هزار تومان همراه با 8 ماه هدیه

فروش اکانت های پر قدرت و تضمین شدهmgcamd:
یک ساله:70هزار تومان
سرويس ویژه لوکال واقعی سیسیکم یکساله همراه با 5ماه هدیه رایگان: 45هزار تومان همراه با 5ماه هدیه رایگان

--------------------------------------------
سرویس های iptv


یک ماهه:15 هزار تومان همراه با 10روز هدیه رایگان
چهار ماهه:30 هزار تومان همراه با 15 روز هدیه رایگان
هفت ماهه:45 هزار تومان همراه با 20 روز هدیه رایگان
یک ساله:60 هزار تومان همراه با 30 روز هدیه رایگان

پنج ساله:100 هزار تومان همراه با 90 روز هدیه رایگان
اکانت های دائمی و همیشگی و بدون تاریخ انقضا:500 هزار تومان




Admin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
آموزش, به, بوک, تصاویر, جامع, سایت, فارسی, فیس, همراه, و

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
آموزش های آندروید از صفر Federal.Police بخش گوشی های آندرویدی 2 04-07-2013 19:28
دانلود نسخه جدید و فول نرم افزار جی پی اس کاملا آفلاین و سخنگوی فارسی به همراه آخرین آپدیت نقشه ایران برای آندرویدl darknes بخش گوشی های آندرویدی 0 03-15-2013 16:53
آموزش مفاهیم و آپلود فایل در سایت Admin انجمن چیست ؟ 0 02-23-2013 14:26
معرفي دانشگاه ها Admin بخش اخبار و معرفی دانشگاه ها 14 01-01-2013 20:42
آموزش پخش فیلم های Bluray & 3D همراه با زیر نویس فارسی در رسیورهای Istar X20000 Full کوروش مدل ISTAR X20000 FULL HD 1080 0 09-22-2012 23:17


اکنون ساعت 16:37 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

سايت منتيس سيسيکم بزرگترين انجمن شرينگ در سال 1391 تاسيس شده است و همواره کوشيده است تا بهترين و با کيفيت ترين اکانتهاي سي سي کم را به مشتريان خود ارائه دهد . همچنين سايت منتيس سيسيکم بر گرفته از بهترين اموزشها در زمينه ماهواره و تعميرات و ديگر موارد ميباشد
PostMan By Cultural Forum | Study at Malaysian University