mantiscccam

mantiscccam (http://www.mantiscccam.com/)
-   بخش اخبار و معرفی دانشگاه ها (http://www.mantiscccam.com/forum643.html)
-   -   معرفي دانشگاه ها (http://www.mantiscccam.com/thread3532.html)

Admin 01-01-2013 20:30

معرفي دانشگاه ها
 
دانشگاه صنعتی شیراز دومین دانشگاه دولتی در استان فارس بوده و در اردیبهشت ماه سال 83 توسط وزیر محترم علوم , تحقیقات و فن آوری و مسئولین محترم استان افتتاح و شروع بكار كرده و طرح جامع دانشگاه بر اساس نیازهای موجود و با توجه به توسعه پایدار مبتنی بر دانش برنامه ریزی و در شورای گسترش آموزش عالی مورد تصویب نهائی قرار گرفته است. این دانشگاه اکنون در مقطع كارشناسی در رشته های فناوری اطلاعات، مهندسی برق گرایشهای الكترونیك، مخابرات و كنترل ، در مقطع كارشناسی ارشد در رشته های الكترونیك ( گرایش الكترونیك نوری) ، ریاضی كاربردی ( گرایشهای ریاضی كاربردی و تحقیق در عملیات) ،مهندسی شیمی( گرایش گاز ) ، مخابرات( گرایشهای سیستم و میدان) و مهندسی مكانیك (گرایش تبدیل انرژی) و در قالب دانشكده برق ، دانشكده علوم پایه دانشجو پذیرش میكند. همچنین از مهر ماه 1387 با كسب مجوز از شورای گسترش آموزش عالی در رشته های مهندسی عمران ( گرایش مهندسی زلزله)، مهندسی قدرت ( گرایش سیستمهای قدرت و انرژی - گرایش الکترونیک قدرت وماشینهای الكتریکی) و شیمی-فیزیك ( گرایش ترمودینامیك) در مقطع كارشناسی ارشد دانشجو خواهد پذیرفت .

سایت : www.sutch.ac.ir


Admin 01-01-2013 20:31

دانشگاه شهید بهشتی
 
دانشگاه شهید بهشتی در تاریخ 1338 با نام دانشگاه ملی تاسیس شد و از سال 1339 با ایجاد دانشكده*های معماری و شهرسازی، بانكداری و علوم اقتصادی و مالی آغاز به كار كرد. هزینه*های دانشگاه تا پیش از انقلاب اسلامی از محل اخذ شهریه دانشجویان تامین می*شد اما از سال 1358 دانشگاه مذكور دولتی شد و از سال 1362 نیز به دانشگاه شهید بهشتی تغییر نام داد. با طرح ادغام موسسات آموزش عالی، مدرسه عالی برنامه*ریزی و كاربرد كامپیوتر و موسسه آمار و انفورماتیك در این دانشگاه ادغام شد. در حال حاضر دانشكده*های مختلف این دانشگاه عبارتند از: ادبیات و علوم انسانی، برق و كامپیوتر، تربیت*بدنی و علوم ورزشی، حقوق، علوم، علوم اداری، علوم اقتصادی و سیاسی، علوم تربیتی و روانشناسی، علوم ریاضی، علوم زمین، معماری و شهرسازی. برای آشنایی با این دانشگاه كه در حال حاضر یكی از 20 دانشگاه مادر در كشور است.

سایت : www.sbu.ac.ir

Admin 01-01-2013 20:32

دانشگاه صنعتی مالک اشتر
 
دانشگاه صنعتی مالك اشتر با هدف اجرای پروژه‎های تحقیقاتی خاص ملی و آموزش و تربیت كارشناسان و كادر ویژه مورد نیاز صنایع و مراكز تحقیقاتی كشور در سال 1363 با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت فرهنگ و آموزش عالی تأسیس گردید.

این دانشگاه دارای دو مرکز اصلی در اصفهان و تهران است . دانشکده های مختلف این دانشگاه در قالب دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان با عناوین مجتمع دانشگاهی علوم کاربردی؛ مجتمع دانشگاهی علوم و فناوری زیردریا ؛ دانشکده مهندسی مکانیک و هوافضا؛ دانشکده مهندسی مواد؛ دانشکده مهندسی برق و الکترونیک؛ دانشکده مهندسی صنایع؛ دانشکده علوم و مهندسی دریایی و نیز دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران با عناوین مجتمع دانشگاهی مواد و فناوری های ساخت ؛ مجتمع دانشگاهی برق و الكترونیك ؛ مجتمع دانشگاهی مدیریت و مهندسی صنایع ؛ مجتمع دانشگاهی فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت ؛ مجتمع دانشگاهی علوم و فناوری های نوین ؛ پژوهشکده پدافند غیر عامل پذیرش دانشجو دارند .

هم اینك دانشگاه صنعتی مالك اشتر با برخورداری از توانمندیها و قابلیت‎های علمی و فنی لازم سازماندهی فعالیت‎های پژوهشی – آموزشی مجموعه‎ های آكادمیك، ایجاد ارتباط سیستماتیك با مراكز علمی و دانشگاهی داخل و خارج از كشور، انجام پروژه‎های تحقیقاتی در حوزه‎های كاربردی – توسعه‎ای – بنیادی ، گسترش دوره‎ های تحصیلات تكمیلی پژوهش محور و دوره‎های تخصصی كوتاه مدت تكنولوژی محور و نیز دوره‎های كاردانی و كارشناسی خاص برای تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز كشور، توسعة اطلاع‎رسانی و انفورماتیك، ساماندهی امر جذب و انتقال تكنولوژی و خدمات علمی و فنی با تشكیل آزمایشگاه‎های آكرودیته (معتمد)، ساماندهی امراستانداردسازی محصولات صنعتی، تشكیل انجمن‎های علمی و... در سطح كشور به فعالیت خود ادامه می‎دهد.

سایت : www.mut-es.ac.ir


Admin 01-01-2013 20:33

دانشگاه صنعتی امیر کبیر
 
این* دانشگاه*، فعالیتهای* خود را تحت* عنوان* پلی* تكنیك* تهران* از سال* 1337 با چهار رشته* مهندسی* مكانیك **، نساجی *، شیمی* و راه* و ساختمان* آغاز نمود و به* مرور زمان* به* لحاظ كمی* و كیفی* گسترش* فراوان* یافت* تا جائی* كه* در حال* حاضر گستره *فعالیتهای* آموزشی* و پژوهشی* آن* ، در دانشكده نفت ، دانشکده برق ، دانشکده پلیمر ، دانشکده ریاضی* ، دانشکده شیمی* ، دانشکده صنایع* ، دانشکده فیزیک* ، دانشکده مهندسی پزشکی ، دانشکده مهندسی* عمران* ، دانشکده مهندسی* معدن*، متالوژی ، دانشکده مهندسی* مکانیک* ، دانشکده مهندسی* نساجی* ، دانشکده مهندسی* هوا و فضا ، دانشکده مهندسی* کامپیوتر ، دانشکده مهندسی*کشتی*سازی* و یك* واحد تابعه* متمركز می*باشد. پلی* تكنیك* تهران* پس* از پیروزی* انقلاب* اسلامی*، در سال* 1358 تبدیل* به* دانشگاه* گردید و به* افتخار یكی* از رادمردان* تاریخ* معاصرایران* كه* به* گسترش* و توسعه* پایه*های* علم* و صنعت* در كشور اهتمام* داشت*، به* نام* دانشگاه* صنعتی* امیركبیر نامگذاری* شد.

سایت : www.aut.ac.ir

Admin 01-01-2013 20:34

دانشگاه علامه طباطبایی
 
دانشگاه علامه طباطبائی در سال 1363 هجری شمسی براساس مصوبه شماره 39824/6448/34 شورای عالی انقلاب فرهنگی تاسیس شد.

این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه علوم انسانی از ادغام مجتمع دانشگاهی ادبیات وعلوم انسانی شامل: دانشگاه آزاد ایران (تاریخ شروع فعالیت 1351)، دانشگاه ابوریحان بیرونی(آموزش* مكاتبه *ای*) ، آموزشگاه عالی خدمات اجتماعی ، مدرسه عالی ادبیات و زبان*های خارجی، دانشكده علوم ارتباطات اجتماعی، مدرسه عالی پارس ، دانشكده دماوند ، مدرسه عالی ترجمه ، پژوهشكده فرهنگ ایران ، دانشكده علوم سیاسی و اجتماعی ، مدرسه عالی شمیران ، آموزشگاه عالی آموزشیاری ، دانشكده تربیت بدنی و علوم ورزش و مجتمع دانشگاه علوم اداری و بازرگانی شامل : مدرسه عالی بازرگانی ، مدرسه عالی بیمه ، دانشكده حسابداری و علوم مالی شركت نفت ، مركز آموزش مدیریت دولتی ، سازمان مدیریت دولتی ، سازمان مدیریت صنعتی ، دانشكده بین المللی امور اداری و بازرگانی ، مركز مطالعات و مدیریت ایران ، مدرسه عالی ایران زمین ، مدرسه عالی خدمات جهانگردی و اطلاعات ، مدرسه عالی مهمانداری و خدمات پرواز ، دانشگاه علوم و فنون حسابداری ؛ تشكیل گردیده است در حال حاضردانشگاه علامه طباطبائی به عنوان بزرگترین و تنها دانشگاه تخصصی علوم انسانی كشور می باشد كه سالانه با 62 رشته تحصیلی در مقاطع كارشناسی و كارشناسی ارشد و دانشوری و دكتری دانشجو می پذیرد.


این دانشگاه هم اکنون به عنوان بزرگترین و مهمترین دانشگاه علوم انسانی و اجتماعی در کشور می باشد، که با دارا بودن قریب به 15 هزار نفر دانشجو در حدود 500 نفر عضو هیات علمی تمام وقت و 8 دانشکده در حال فعالیت می باشد.

دانشکده ها :

1- دانشکده ادبیات فارسی وزبان های خارجی

2- دانشکده علوم اجتماعی

3- دانشکده اقتصاد

4- دانشکده حسابداری و مدیریت

5- دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی

6- دانشکده حقوق و علوم سیاسی

7- موسسه آموزش عالی بیمه اکو

8- مرکز تخصصهای آزاد و نیمه حضوری


سایت: www.atu.ac.ir

Admin 01-01-2013 20:35

دانشگاه صنعتی اصفهان
 
دانشگاه صنعتی اصفهان در مهرماه سال 1356 با پذیرش حدود 800 دانشجو در رشته های فنی و مهندسی آغاز به كار نموده و در حال حاضر در قالب 13 دانشكده،2پژوهشكده و4 مركز آموزشی مستقل به فعالیتهای آموزشی و پژوهشی اشتغال دارد. پذیرش دانشجو در دانشگاه صنعتی اصفهان در قالب دانشکده برق و کامپیوتر ، دانشکده شیمی ، دانشکده صنایع و برنامه ریزی سیستمها ، دانشکده علوم ریاضی ، دانشکده فیزیک ، دانشکده منابع طبیعی ، دانشکده مهندسی شیمی ، دانشکده مهندسی عمران ، دانشکده مهندسی معدن ، دانشکده مهندسی مواد ، دانشکده مکانیک ، دانشکده نساجی ، دانشکده کشاورزی انجام می*شود.

سایت : www.iut.ac.ir

Admin 01-01-2013 20:35

دانشگاه اصفهان
 
پایه نوین دانشگاه اصفهان در سال 1325 با ایجاد آموزشگاه عالی بهداری و ظرفیت 55 دانشجو گذاشته شده و سپس به ترتیب، دانشكده پزشكی در سال 1329 با 54 دانشجو، دانشكده داروسازی در سال 1336 با 14 دانشجو، دانشكده ادبیات در سال 1337 با 145 دانشجو، دانشكده علوم در سال 1343 با 21 دانشجو و دانشسرای تربیت دبیر در سال 1344 دایر شد. در 16 شهریور ماه سال 1346 دانشگاه اصفهان صورت نوینی به خود گرفت و به تدریج سایر دانشكده*های پزشكی، داروسازی و سایر دانشكده*های وابسته به پزشكی، از دانشگاه اصفهان جدا گردید.

اكنون رشته*های مختلف این دانشگاه در قالب دانشكده*های علوم تربیتی و روانشناسی، ادبیات و علوم انسانی، تربیت*بدنی و علوم ورزشی، زبان*های خارجی، علوم، علوم اداری و اقتصادی و فنی و اقتصادی به جذب دانشجو می*پردازند.

Admin 01-01-2013 20:36

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
 
ابتدا در سال 1307 هجری شمسی یعنی حدود هشتاد سال پیش دانشكده مخابرات در محل فعلی دانشگده برق دانشگاه خواجه نصیرالدّین طوسی تأسیس و در سال 1318 هجری شمسی اساسنامه آن به تصویب مجلس شورای ملی وقت رسید. سال 1359 در پی تصویب ستاد انقلاب فرهنگی از ادغام نه مركز آموزش عالی(مدرسه عالی فنی,*دانشكده نقشه*برداری, موسسه آبشناسی, مؤسسه عالی تكنیكوم (نفیسی) تهران, دانشكده هواشناسی و علوم جو, دانشكده مخابرات, مدرسه عالی ساختمان,* دانشگاه كار و پیشه, تربیت دبیر فنی پلی تكنیك تهران, دانشگاه علوم و فنون مجتمع آموزشی وزارت راه, مجتمع تكنولوژی تهران و مدرسه عالی تلویزیون و سینما) با عنوان «مجتمع دانشگاهی فنی و مهندسی » بنیاد نهاده شد و * سپس در سال 1362 نام آن به دانشگاه فنی و مهندسی و در سال 1367 به « دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی » تغییر یافت . در حال حاضر این دانشگاه دارای 6 دانشکده با عناوین دانشكده مهندسی برق ، دانشکده علوم ، دانشکده مهندسی صنایع ، دانشکده مهندسی عمران ، دانشکده مهندسی مکانیک ، دانشکده مهندسی نقشه برداری است

Admin 01-01-2013 20:36

دانشگاه شريف
 
دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۴۴ با هدف تربیت و تامین بخشی از نیروهای متخصص موردنیاز کشور، در سطوح بالای علمی تاسیس گردید. این دانشگاه در مقایسه با بسیاری از دانشگاه*های ایران و جهان دانشگاهی جوان و در حال رشد است. خوشبختانه در طول دوران فعالیت خود توانسته است به صورت یک موسسه علمی پیشرو در صنعت، فناوری*های روز و علوم کاربردی در عرصه علم، منطقه*ای و جهانی مطرح و جایگاه ارزشمندی پیدا کند و به عنوان مرکزی برای تبدیل رویاهای نسل*های ایرانی به واقعیت*های امروزی همواره مورد تحسین و شگفتی جامعه باشد. هدف این دانشگاه، فراهم نمودن محیطی علمی و پویا برای کسانی است که در راستای کسب علم و دانش تلاش می*نمایند، و پایگاه و نقطه اتکاء و اعتماد آنانی است که واقعیات و حقایق علمی را درک کرده، برای نشان دادن آن به دیگران کوشش می*کنند.
دانشگاه صنعتی شریف دیدگاه خویش را در خلق، انتشار و کاربرد دانش در یک محیط یادگیری کاملا پویا جستجو می*کند. این دیدگاه سبب ارتقای کیفی آموزش، پژوهش، و ارائه خدمات به جامعه و حل مسائل آن در حد توان شده است. بطوری که با بیش از ۴۴ سال تجربه مفتخر است که با یاری خداوند بزرگ و تلاش استادان کارآمد و مجرب، محققین برجسته، و کارشناسان و کارمندان سخت*کوش و همچنین بهره*گیری از امکانات کمک*آموزشی و آزمایشگاه*های مجهز توانسته است دانشجویان مستعد خویش را در سطح کارآمدترین نیروهای علمی و فنی کشور به جامعه ارائه نماید.
http://www.sharif.ir/images/about/way.jpgدانش*آموختگان این دانشگاه همواره در ردیف قوی*ترین مهندسین و بالاترین مدیریت*های علمی، فنی و اجرایی کشور بوده و به علاوه در آزمون*های متمرکز ورودی کارشناس ارشد از نظر میانگین نمرات و درصد قبولی از کارشناسی به کارشناسی*ارشد در اکثر رشته*های فنی، مهندسی و علوم پایه بالاترین مقام را در بین دانشگاه*های کشور داشته*اند. همچنین آنهایی که به قصد ادامه تحصیل راهی خارج از کشور شده*اند نیز به خوبی در سطح بین*المللی درخشیده*اند و پس از کسب موفقیت*های بالای علمی منشاء خدمات ارزنده*ای گردیده*اند.



در این دانشگاه ، ابتدا چهار دانشكده مهندسی مكانیك ، مهندسی برق ، مهندسی شیمی ، مهندسی متالورژی راه اندازی شد. با توجه به نیاز كشور، همزمان با رشد كیفی برنامه های آموزشی به تعداد دانشكده ها و مراكز پژوهشی افزوده گردید.این دانشگاه فعلا دارای دانشکده شیمی ، دانشکده علوم ریاضی ، دانشکده فیزیک ، دانشکده مدیریت و اقتصاد ، دانشکده مهندسی برق ، دانشکده مهندسی شیمی ، دانشکده مهندسی صنایع ، دانشکده مهندسی عمران ، دانشکده مهندسی مکانیک ، دانشکده مهندسی هوا و فضا ، دانشکده مهندسی وعلم مواد ، دانشکده مهندسی کامپیوتر و 6 مركز آموزشی و 5 مركز تحقیقاتی است. شایان ذكر است كه تمامی دانشكده ها درحال حاضر در پردیس دانشگاه قرار دارند.

منبع:http://www.sharif.ir/fa/about/intro.jsp

Admin 01-01-2013 20:37

دانشگاه علم و صنعت
 
اگر می خواهید سفری مجازی به دانشگاه علم و صنعت ایران داشته باشید روی لینک زیر کلیک کنید!
دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاهی دولتی و به اعتقاد برخی اولین موسسهٔ آموزش عالی در ایران است که هستهٔ اولیهٔ آن در سال ۱۳۰۸ شکل*گرفته است مدعی دیگر این عنوان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی است. این دانشگاه در تهران واقع است و شعبه*های آن در شهرهای اراک، بهشهر، دماوند و نور قرار گرفته*اند.
دانشگاه علم و صنعت ایران، تنها دارندهٔ دانشکدهٔ مهندسی راه*آهن در خاورمیانه و دانشکدهٔ مهندسی خودرو در ایران است؛ همچنین از معدود دانشگاه*های صنعتی ایران است که دانشکدهٔ معماری و شهرسازی نیز دارد.
سطح آموزشی بالا از یک سو، و داشتن امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی پیشرفته از سویی دیگر بخصوص در رشته*های مهندسی عمران، مواد و متالورژی و مکانیک، باعث شده تا وجههٔ صنعتی این دانشگاه پررنگ*تر شود و دانش*آموختگان آن بتوانند به سرعت جذب واحدهای صنعتی ایران شوند.
در حال حاضر حدود ۱۱٬۰۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا، در رشته*های مختلف مهندسی و علوم پایه (۴۲ رشتهٔ تخصصی) در این دانشگاه مشغول به تحصیل*اند.
پیشینه

دانشگاه علم و صنعت ایران، در سال ۱۳۰۸، با نام هنرسرای عالی و با هدف ایجاد زمینه*های لازم برای تحصیلات دورهٔ عالی مهندسی در ایران، تاسیس گردید. محل آن، ابتدا در خیابان سی*تیر (قوام*السلطنهٔ سابق) و پس از آن در سال ۱۳۳۶، بعد از اعمال تغییراتی به محل فعلی دانشـگاه صنعتی امیرکبیر، انتقال یافت و به عنوان انستیتوی فن*آوری تهران (TIT) هنرسرای عالی فنی، به فعالیت خود ادامه داد.
در سال ۱۳۴۱ بار دیگر این مؤسسه دستخوش تحولاتی گردید و ساختمان آن نیز به شمال شرق تهران، به زمینی با مساحت ۴۲۰٬۰۰۰ مترمربع، در منطقهٔ نارمک منتقل شد. از آن زمان به بعد هدف اصلی در نظر گرفته*شده برای آن تربیت دبیر فنی برای تأمین نیروی آموزشی لازم برای هنرستان*های صنعتی بود. در سال ۱۳۵۱ هنرسرای عالی به دانشکدهٔ علم و صنعت ایران تغییر نام داد و در نهایت در سال ۱۳۵۷، باتوجه به گسترش و تغییرات کیفی کارگاه*های علمی و آموزشی، از سوی وزارت آموزش عالی وقت به دانشگاه علم و صنعت ایران تبدیل گردید.
این مؤسسه، از بدو تأسیس، چندین بار تغییر نام و مکان داده*است که مهم*ترین آن*ها بدین شرح است:

  • سال ۱۳۰۸: تأسیس با نام هنرسرای عالی در خیابان سی تیر (قوام*السلطنه)
  • سال ۱۳۳۶: تغیر نام به انستیتو تکنولوژی تهران (TIT)
  • سال ۱۳۴۲: تغیر نام به هنرسرای عالی و انتقال به منطقهٔ نارمک (محل کنونی)
  • سال ۱۳۵۱: تغیر نام به دانشکدهٔ علم و صنعت ایران
  • سال ۱۳۵۷: ارتقا به دانشگاه علم و صنعت ایران

دانشکده*ها
دانشگاه علم و صنعت ایران دارای ۱۳ دانشکده، مرکز آموزش الکترونیک و سه گروه مستقل آموزشی فرهنگ و معارف اسلامی، زبان*های خارجه و تربيت بدنی است.

  • دانشکدهٔ مهندسی برق
  • دانشکدهٔ مهندسی خودرو
  • دانشکدهٔ مهندسی راه*آهن
  • دانشکدهٔ مهندسی شیمی
  • دانشکدهٔ مهندسی صنایع
  • دانشکدهٔ مهندسی عمران
  • دانشکدهٔ مهندسی کامپیوتر
  • دانشکدهٔ مهندسی مکانیک
  • دانشکدهٔ مهندسی مواد و متالورژی
  • دانشکدهٔ معماری و شهرسازی
  • دانشکدهٔ ریاضی
  • دانشکدهٔ فیزیک
  • دانشکدهٔ شیمی
  • مرکز آموزش الکترونیک
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...hnology_01.jpg
همکاری*های بین*المللی
در جهت شناخت توانایی*ها و ظرفیت*های دانشجویان، دانشگاه علم و صنعت ایران طرح*های مشترکی را با تعدادی از برجسته*ترین دانشگاه*ها و مراکز تحقیقاتی در سراسر جهان در حال اجرا دارد. از قبیل: برگزاری برنامه*های مشترک در مقطع تحصیلات تکمیلی، کنفرانس*های بین*المللی، تبادل اساتید و دانشجویان و تشکیل کلاس*های برخط به صورت مشترک با دانشگاه*های خارجی.

  • دانشگاه علم و صنعت ایران، هم*اکنون با مؤسسات زیر همکاری بین*المللی دارد:
  • دانشگاه فنی برلین (آلمان)
  • دانشگاه فنی کلاوستال (آلمان)
  • دانشگاه پلی*تکنیک میلان (ایتالیا)
  • دانشگاه دیکن (استرالیا)
  • دانشگاه کاگوشیما (ژاپن)
  • آکادمی متالورژی ملی اوکراین
  • دانشگاه علم و صنعت سودان
  • دانشگاه تورینو (ایتالیا)
  • دانشگاه سایمون فریزر (کانادا)
دانشگاه ایالتی معماری و مهندسی قازان – مؤسسهٔ مرکزی علمی و تحقیقاتی زمین شناسی و کانی*های غیرفلزی (فدراسیون روسیه)
هم*چنین از طریق برنامه*های انجمن بین*المللی تبادل دانشجویان برای کسب تجارب فنی، تعدادی از دانشجویان به عنوان کارآموز به مؤسسه*های تحقیقاتی و آموزشی در آلمان، ترکیه، یونان و اتریش فرستاده شده*اند. دانشگاه علم و صنعت ایران، عضو سازمان*های بین*المللی ذیل نیز می*باشد:

  • انجمن بین*المللی دانشگاه*ها
  • اتحادیه دانشگاه*های جهان اسلام
  • انجمن دانشگاه*های آسیا و اقیانوسیه


چهره*های برجسته
چهره*های علمی و صنعتی

  • محمد باقر نیو، اولین دانش*آموختهٔ مهندسی در ایران، پایه*گذار صنعت کاشی و نساجی جدید، صنعت ضرابخانه، صنعت چینی*سازی، صنعت چای*کاری در ایران، دانش*آموخته سال ۱۳۱۱ مهندسی ماشین (برق و ماشین)
  • علی نيو، پایه*گذار صنعت قند، دانش*آموختهٔ دانشگاه
  • علی کاوه، چهرهٔ ماندگار رشته مهندسی عمران در اولين همايش، دارای حدود ۳۰۰ مقالهٔ علمی در مجلات بین*المللی، بیش از ۵ کتاب به زبان انگلیسی و ۲۵ کتاب به زبان فارسی، عضو هیئت علمی دانشکدهٔ عمران
  • نصرالله بهرام زادگان، پدر علم جوش در ايران، عضو هیئت علمی دانشکده صنايع
  • ابرهيم صادقی، پدر علم ماشين افزار در ايران، عضو هيئت علمی دانشکده صنايع
  • منوچهر سالور، پایه*گذار صنعت سیمان در ایران، دانش*آموختهٔ سال ۱۳۱۴ مهندسی شیمی
  • جلال حجازی، پایه*گذار صنعت ریخته*گری در ایران، چهره ماندگار رشته مهندسی متالورژی در پنجمين همايش، عضو هیئت علمی دانشکدهٔ مهندسی مواد و متالورژی، دانش*آموختهٔ سال ۱۳۴۴ مهندسی مواد و متالورژی
  • واهاک کاسپاری مارقوسیان، پدر علم سرامیک در ایران، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی
چهره*های سیاسی

  • محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور نهم و دهم
  • محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت دهم
  • حمید بهبهانی، وزیر راه و ترابری دولت نهم و دهم
  • محمد سلیمانی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت نهم
  • علیرضا علی احمدی، وزیر آموزش و پرورش دولت نهم
  • سیدمسعود میرکاظمی، وزیر نفت دولت دهم
  • محمدحسین صفار هرندی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت نهم
  • عبدالرضا شیخ*الاسلامی، وزیر کار و امور اجتماعی دولت دهم
  • رضا تقی پور، وزیر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت دهم
  • مجتبی ثمره هاشمی، مشاور ارشد رئیس جمهور دهم
  • رؤسای سایر دانشگاه*ها و مراکز علمی [ویرایش]
  • محمدعلی برخورداری، رئیس سابق دانشگاه تربیت معلم تهران[۳]، رئیس اسبق دانشگاه یزد و رئیس سابق دانشگاه زنجان[۴]
  • حسین بلندی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • عبدالله جاسبی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی
  • علیرضا علی*احمدی، رئیس سابق دانشگاه پیام نور، وزیر سابق آموزش و پرورش
  • احد فهیمی فر، رئیس سابق دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چهره*های فرهنگی، ادبی و هنری

  • احمد متوسلیان، از فرماندهان جنگ ایران و عراق که از وضعیت وی اطلاع دقیقی در دست نیست.
  • علی ابوالحسنی، تاریخ نگار معاصر
  • محمود شهبازی، از فرماندهان جنگ ایران و عراق
  • سید یوسف کابلی از فرماندهان جنگ ایران و عراق
  • تهمینه میلانی، فیلمنامه*نویس و کارگردان
  • توکا نیستانی، معمار و کاریکاتوریست
  • مراد فرهادپور، نویسنده، مترجم و شاعر
  • محمدرضا سرشار، معروف به رضا رهگذر، نویسنده و منتقد ادبی
  • فرزانه کرم*پور، نویسنده
  • محمد نوری*زاد، کارگردان، فیلمنامه*نویس و روزنامه*نگار
وبسایت دانشگاه علم و صنعت


اکنون ساعت 16:24 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0