mantiscccam

mantiscccam (http://www.mantiscccam.com/)
-   بخش اخبار و معرفی دانشگاه ها (http://www.mantiscccam.com/forum643.html)
-   -   معرفي دانشگاه ها (http://www.mantiscccam.com/thread3532.html)

Admin 01-01-2013 20:30

معرفي دانشگاه ها
 
دانشگاه صنعتی شیراز دومین دانشگاه دولتی در استان فارس بوده و در اردیبهشت ماه سال 83 توسط وزیر محترم علوم , تحقیقات و فن آوری و مسئولین محترم استان افتتاح و شروع بكار كرده و طرح جامع دانشگاه بر اساس نیازهای موجود و با توجه به توسعه پایدار مبتنی بر دانش برنامه ریزی و در شورای گسترش آموزش عالی مورد تصویب نهائی قرار گرفته است. این دانشگاه اکنون در مقطع كارشناسی در رشته های فناوری اطلاعات، مهندسی برق گرایشهای الكترونیك، مخابرات و كنترل ، در مقطع كارشناسی ارشد در رشته های الكترونیك ( گرایش الكترونیك نوری) ، ریاضی كاربردی ( گرایشهای ریاضی كاربردی و تحقیق در عملیات) ،مهندسی شیمی( گرایش گاز ) ، مخابرات( گرایشهای سیستم و میدان) و مهندسی مكانیك (گرایش تبدیل انرژی) و در قالب دانشكده برق ، دانشكده علوم پایه دانشجو پذیرش میكند. همچنین از مهر ماه 1387 با كسب مجوز از شورای گسترش آموزش عالی در رشته های مهندسی عمران ( گرایش مهندسی زلزله)، مهندسی قدرت ( گرایش سیستمهای قدرت و انرژی - گرایش الکترونیک قدرت وماشینهای الكتریکی) و شیمی-فیزیك ( گرایش ترمودینامیك) در مقطع كارشناسی ارشد دانشجو خواهد پذیرفت .

سایت : www.sutch.ac.ir


Admin 01-01-2013 20:31

دانشگاه شهید بهشتی
 
دانشگاه شهید بهشتی در تاریخ 1338 با نام دانشگاه ملی تاسیس شد و از سال 1339 با ایجاد دانشكده*های معماری و شهرسازی، بانكداری و علوم اقتصادی و مالی آغاز به كار كرد. هزینه*های دانشگاه تا پیش از انقلاب اسلامی از محل اخذ شهریه دانشجویان تامین می*شد اما از سال 1358 دانشگاه مذكور دولتی شد و از سال 1362 نیز به دانشگاه شهید بهشتی تغییر نام داد. با طرح ادغام موسسات آموزش عالی، مدرسه عالی برنامه*ریزی و كاربرد كامپیوتر و موسسه آمار و انفورماتیك در این دانشگاه ادغام شد. در حال حاضر دانشكده*های مختلف این دانشگاه عبارتند از: ادبیات و علوم انسانی، برق و كامپیوتر، تربیت*بدنی و علوم ورزشی، حقوق، علوم، علوم اداری، علوم اقتصادی و سیاسی، علوم تربیتی و روانشناسی، علوم ریاضی، علوم زمین، معماری و شهرسازی. برای آشنایی با این دانشگاه كه در حال حاضر یكی از 20 دانشگاه مادر در كشور است.

سایت : www.sbu.ac.ir

Admin 01-01-2013 20:32

دانشگاه صنعتی مالک اشتر
 
دانشگاه صنعتی مالك اشتر با هدف اجرای پروژه‎های تحقیقاتی خاص ملی و آموزش و تربیت كارشناسان و كادر ویژه مورد نیاز صنایع و مراكز تحقیقاتی كشور در سال 1363 با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت فرهنگ و آموزش عالی تأسیس گردید.

این دانشگاه دارای دو مرکز اصلی در اصفهان و تهران است . دانشکده های مختلف این دانشگاه در قالب دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان با عناوین مجتمع دانشگاهی علوم کاربردی؛ مجتمع دانشگاهی علوم و فناوری زیردریا ؛ دانشکده مهندسی مکانیک و هوافضا؛ دانشکده مهندسی مواد؛ دانشکده مهندسی برق و الکترونیک؛ دانشکده مهندسی صنایع؛ دانشکده علوم و مهندسی دریایی و نیز دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران با عناوین مجتمع دانشگاهی مواد و فناوری های ساخت ؛ مجتمع دانشگاهی برق و الكترونیك ؛ مجتمع دانشگاهی مدیریت و مهندسی صنایع ؛ مجتمع دانشگاهی فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت ؛ مجتمع دانشگاهی علوم و فناوری های نوین ؛ پژوهشکده پدافند غیر عامل پذیرش دانشجو دارند .

هم اینك دانشگاه صنعتی مالك اشتر با برخورداری از توانمندیها و قابلیت‎های علمی و فنی لازم سازماندهی فعالیت‎های پژوهشی – آموزشی مجموعه‎ های آكادمیك، ایجاد ارتباط سیستماتیك با مراكز علمی و دانشگاهی داخل و خارج از كشور، انجام پروژه‎های تحقیقاتی در حوزه‎های كاربردی – توسعه‎ای – بنیادی ، گسترش دوره‎ های تحصیلات تكمیلی پژوهش محور و دوره‎های تخصصی كوتاه مدت تكنولوژی محور و نیز دوره‎های كاردانی و كارشناسی خاص برای تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز كشور، توسعة اطلاع‎رسانی و انفورماتیك، ساماندهی امر جذب و انتقال تكنولوژی و خدمات علمی و فنی با تشكیل آزمایشگاه‎های آكرودیته (معتمد)، ساماندهی امراستانداردسازی محصولات صنعتی، تشكیل انجمن‎های علمی و... در سطح كشور به فعالیت خود ادامه می‎دهد.

سایت : www.mut-es.ac.ir


Admin 01-01-2013 20:33

دانشگاه صنعتی امیر کبیر
 
این* دانشگاه*، فعالیتهای* خود را تحت* عنوان* پلی* تكنیك* تهران* از سال* 1337 با چهار رشته* مهندسی* مكانیك **، نساجی *، شیمی* و راه* و ساختمان* آغاز نمود و به* مرور زمان* به* لحاظ كمی* و كیفی* گسترش* فراوان* یافت* تا جائی* كه* در حال* حاضر گستره *فعالیتهای* آموزشی* و پژوهشی* آن* ، در دانشكده نفت ، دانشکده برق ، دانشکده پلیمر ، دانشکده ریاضی* ، دانشکده شیمی* ، دانشکده صنایع* ، دانشکده فیزیک* ، دانشکده مهندسی پزشکی ، دانشکده مهندسی* عمران* ، دانشکده مهندسی* معدن*، متالوژی ، دانشکده مهندسی* مکانیک* ، دانشکده مهندسی* نساجی* ، دانشکده مهندسی* هوا و فضا ، دانشکده مهندسی* کامپیوتر ، دانشکده مهندسی*کشتی*سازی* و یك* واحد تابعه* متمركز می*باشد. پلی* تكنیك* تهران* پس* از پیروزی* انقلاب* اسلامی*، در سال* 1358 تبدیل* به* دانشگاه* گردید و به* افتخار یكی* از رادمردان* تاریخ* معاصرایران* كه* به* گسترش* و توسعه* پایه*های* علم* و صنعت* در كشور اهتمام* داشت*، به* نام* دانشگاه* صنعتی* امیركبیر نامگذاری* شد.

سایت : www.aut.ac.ir

Admin 01-01-2013 20:34

دانشگاه علامه طباطبایی
 
دانشگاه علامه طباطبائی در سال 1363 هجری شمسی براساس مصوبه شماره 39824/6448/34 شورای عالی انقلاب فرهنگی تاسیس شد.

این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه علوم انسانی از ادغام مجتمع دانشگاهی ادبیات وعلوم انسانی شامل: دانشگاه آزاد ایران (تاریخ شروع فعالیت 1351)، دانشگاه ابوریحان بیرونی(آموزش* مكاتبه *ای*) ، آموزشگاه عالی خدمات اجتماعی ، مدرسه عالی ادبیات و زبان*های خارجی، دانشكده علوم ارتباطات اجتماعی، مدرسه عالی پارس ، دانشكده دماوند ، مدرسه عالی ترجمه ، پژوهشكده فرهنگ ایران ، دانشكده علوم سیاسی و اجتماعی ، مدرسه عالی شمیران ، آموزشگاه عالی آموزشیاری ، دانشكده تربیت بدنی و علوم ورزش و مجتمع دانشگاه علوم اداری و بازرگانی شامل : مدرسه عالی بازرگانی ، مدرسه عالی بیمه ، دانشكده حسابداری و علوم مالی شركت نفت ، مركز آموزش مدیریت دولتی ، سازمان مدیریت دولتی ، سازمان مدیریت صنعتی ، دانشكده بین المللی امور اداری و بازرگانی ، مركز مطالعات و مدیریت ایران ، مدرسه عالی ایران زمین ، مدرسه عالی خدمات جهانگردی و اطلاعات ، مدرسه عالی مهمانداری و خدمات پرواز ، دانشگاه علوم و فنون حسابداری ؛ تشكیل گردیده است در حال حاضردانشگاه علامه طباطبائی به عنوان بزرگترین و تنها دانشگاه تخصصی علوم انسانی كشور می باشد كه سالانه با 62 رشته تحصیلی در مقاطع كارشناسی و كارشناسی ارشد و دانشوری و دكتری دانشجو می پذیرد.


این دانشگاه هم اکنون به عنوان بزرگترین و مهمترین دانشگاه علوم انسانی و اجتماعی در کشور می باشد، که با دارا بودن قریب به 15 هزار نفر دانشجو در حدود 500 نفر عضو هیات علمی تمام وقت و 8 دانشکده در حال فعالیت می باشد.

دانشکده ها :

1- دانشکده ادبیات فارسی وزبان های خارجی

2- دانشکده علوم اجتماعی

3- دانشکده اقتصاد

4- دانشکده حسابداری و مدیریت

5- دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی

6- دانشکده حقوق و علوم سیاسی

7- موسسه آموزش عالی بیمه اکو

8- مرکز تخصصهای آزاد و نیمه حضوری


سایت: www.atu.ac.ir

Admin 01-01-2013 20:35

دانشگاه صنعتی اصفهان
 
دانشگاه صنعتی اصفهان در مهرماه سال 1356 با پذیرش حدود 800 دانشجو در رشته های فنی و مهندسی آغاز به كار نموده و در حال حاضر در قالب 13 دانشكده،2پژوهشكده و4 مركز آموزشی مستقل به فعالیتهای آموزشی و پژوهشی اشتغال دارد. پذیرش دانشجو در دانشگاه صنعتی اصفهان در قالب دانشکده برق و کامپیوتر ، دانشکده شیمی ، دانشکده صنایع و برنامه ریزی سیستمها ، دانشکده علوم ریاضی ، دانشکده فیزیک ، دانشکده منابع طبیعی ، دانشکده مهندسی شیمی ، دانشکده مهندسی عمران ، دانشکده مهندسی معدن ، دانشکده مهندسی مواد ، دانشکده مکانیک ، دانشکده نساجی ، دانشکده کشاورزی انجام می*شود.

سایت : www.iut.ac.ir

Admin 01-01-2013 20:35

دانشگاه اصفهان
 
پایه نوین دانشگاه اصفهان در سال 1325 با ایجاد آموزشگاه عالی بهداری و ظرفیت 55 دانشجو گذاشته شده و سپس به ترتیب، دانشكده پزشكی در سال 1329 با 54 دانشجو، دانشكده داروسازی در سال 1336 با 14 دانشجو، دانشكده ادبیات در سال 1337 با 145 دانشجو، دانشكده علوم در سال 1343 با 21 دانشجو و دانشسرای تربیت دبیر در سال 1344 دایر شد. در 16 شهریور ماه سال 1346 دانشگاه اصفهان صورت نوینی به خود گرفت و به تدریج سایر دانشكده*های پزشكی، داروسازی و سایر دانشكده*های وابسته به پزشكی، از دانشگاه اصفهان جدا گردید.

اكنون رشته*های مختلف این دانشگاه در قالب دانشكده*های علوم تربیتی و روانشناسی، ادبیات و علوم انسانی، تربیت*بدنی و علوم ورزشی، زبان*های خارجی، علوم، علوم اداری و اقتصادی و فنی و اقتصادی به جذب دانشجو می*پردازند.

Admin 01-01-2013 20:36

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
 
ابتدا در سال 1307 هجری شمسی یعنی حدود هشتاد سال پیش دانشكده مخابرات در محل فعلی دانشگده برق دانشگاه خواجه نصیرالدّین طوسی تأسیس و در سال 1318 هجری شمسی اساسنامه آن به تصویب مجلس شورای ملی وقت رسید. سال 1359 در پی تصویب ستاد انقلاب فرهنگی از ادغام نه مركز آموزش عالی(مدرسه عالی فنی,*دانشكده نقشه*برداری, موسسه آبشناسی, مؤسسه عالی تكنیكوم (نفیسی) تهران, دانشكده هواشناسی و علوم جو, دانشكده مخابرات, مدرسه عالی ساختمان,* دانشگاه كار و پیشه, تربیت دبیر فنی پلی تكنیك تهران, دانشگاه علوم و فنون مجتمع آموزشی وزارت راه, مجتمع تكنولوژی تهران و مدرسه عالی تلویزیون و سینما) با عنوان «مجتمع دانشگاهی فنی و مهندسی » بنیاد نهاده شد و * سپس در سال 1362 نام آن به دانشگاه فنی و مهندسی و در سال 1367 به « دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی » تغییر یافت . در حال حاضر این دانشگاه دارای 6 دانشکده با عناوین دانشكده مهندسی برق ، دانشکده علوم ، دانشکده مهندسی صنایع ، دانشکده مهندسی عمران ، دانشکده مهندسی مکانیک ، دانشکده مهندسی نقشه برداری است

Admin 01-01-2013 20:36

دانشگاه شريف
 
دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۴۴ با هدف تربیت و تامین بخشی از نیروهای متخصص موردنیاز کشور، در سطوح بالای علمی تاسیس گردید. این دانشگاه در مقایسه با بسیاری از دانشگاه*های ایران و جهان دانشگاهی جوان و در حال رشد است. خوشبختانه در طول دوران فعالیت خود توانسته است به صورت یک موسسه علمی پیشرو در صنعت، فناوری*های روز و علوم کاربردی در عرصه علم، منطقه*ای و جهانی مطرح و جایگاه ارزشمندی پیدا کند و به عنوان مرکزی برای تبدیل رویاهای نسل*های ایرانی به واقعیت*های امروزی همواره مورد تحسین و شگفتی جامعه باشد. هدف این دانشگاه، فراهم نمودن محیطی علمی و پویا برای کسانی است که در راستای کسب علم و دانش تلاش می*نمایند، و پایگاه و نقطه اتکاء و اعتماد آنانی است که واقعیات و حقایق علمی را درک کرده، برای نشان دادن آن به دیگران کوشش می*کنند.
دانشگاه صنعتی شریف دیدگاه خویش را در خلق، انتشار و کاربرد دانش در یک محیط یادگیری کاملا پویا جستجو می*کند. این دیدگاه سبب ارتقای کیفی آموزش، پژوهش، و ارائه خدمات به جامعه و حل مسائل آن در حد توان شده است. بطوری که با بیش از ۴۴ سال تجربه مفتخر است که با یاری خداوند بزرگ و تلاش استادان کارآمد و مجرب، محققین برجسته، و کارشناسان و کارمندان سخت*کوش و همچنین بهره*گیری از امکانات کمک*آموزشی و آزمایشگاه*های مجهز توانسته است دانشجویان مستعد خویش را در سطح کارآمدترین نیروهای علمی و فنی کشور به جامعه ارائه نماید.
http://www.sharif.ir/images/about/way.jpgدانش*آموختگان این دانشگاه همواره در ردیف قوی*ترین مهندسین و بالاترین مدیریت*های علمی، فنی و اجرایی کشور بوده و به علاوه در آزمون*های متمرکز ورودی کارشناس ارشد از نظر میانگین نمرات و درصد قبولی از کارشناسی به کارشناسی*ارشد در اکثر رشته*های فنی، مهندسی و علوم پایه بالاترین مقام را در بین دانشگاه*های کشور داشته*اند. همچنین آنهایی که به قصد ادامه تحصیل راهی خارج از کشور شده*اند نیز به خوبی در سطح بین*المللی درخشیده*اند و پس از کسب موفقیت*های بالای علمی منشاء خدمات ارزنده*ای گردیده*اند.



در این دانشگاه ، ابتدا چهار دانشكده مهندسی مكانیك ، مهندسی برق ، مهندسی شیمی ، مهندسی متالورژی راه اندازی شد. با توجه به نیاز كشور، همزمان با رشد كیفی برنامه های آموزشی به تعداد دانشكده ها و مراكز پژوهشی افزوده گردید.این دانشگاه فعلا دارای دانشکده شیمی ، دانشکده علوم ریاضی ، دانشکده فیزیک ، دانشکده مدیریت و اقتصاد ، دانشکده مهندسی برق ، دانشکده مهندسی شیمی ، دانشکده مهندسی صنایع ، دانشکده مهندسی عمران ، دانشکده مهندسی مکانیک ، دانشکده مهندسی هوا و فضا ، دانشکده مهندسی وعلم مواد ، دانشکده مهندسی کامپیوتر و 6 مركز آموزشی و 5 مركز تحقیقاتی است. شایان ذكر است كه تمامی دانشكده ها درحال حاضر در پردیس دانشگاه قرار دارند.

منبع:http://www.sharif.ir/fa/about/intro.jsp

Admin 01-01-2013 20:37

دانشگاه علم و صنعت
 
اگر می خواهید سفری مجازی به دانشگاه علم و صنعت ایران داشته باشید روی لینک زیر کلیک کنید!
دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاهی دولتی و به اعتقاد برخی اولین موسسهٔ آموزش عالی در ایران است که هستهٔ اولیهٔ آن در سال ۱۳۰۸ شکل*گرفته است مدعی دیگر این عنوان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی است. این دانشگاه در تهران واقع است و شعبه*های آن در شهرهای اراک، بهشهر، دماوند و نور قرار گرفته*اند.
دانشگاه علم و صنعت ایران، تنها دارندهٔ دانشکدهٔ مهندسی راه*آهن در خاورمیانه و دانشکدهٔ مهندسی خودرو در ایران است؛ همچنین از معدود دانشگاه*های صنعتی ایران است که دانشکدهٔ معماری و شهرسازی نیز دارد.
سطح آموزشی بالا از یک سو، و داشتن امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی پیشرفته از سویی دیگر بخصوص در رشته*های مهندسی عمران، مواد و متالورژی و مکانیک، باعث شده تا وجههٔ صنعتی این دانشگاه پررنگ*تر شود و دانش*آموختگان آن بتوانند به سرعت جذب واحدهای صنعتی ایران شوند.
در حال حاضر حدود ۱۱٬۰۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا، در رشته*های مختلف مهندسی و علوم پایه (۴۲ رشتهٔ تخصصی) در این دانشگاه مشغول به تحصیل*اند.
پیشینه

دانشگاه علم و صنعت ایران، در سال ۱۳۰۸، با نام هنرسرای عالی و با هدف ایجاد زمینه*های لازم برای تحصیلات دورهٔ عالی مهندسی در ایران، تاسیس گردید. محل آن، ابتدا در خیابان سی*تیر (قوام*السلطنهٔ سابق) و پس از آن در سال ۱۳۳۶، بعد از اعمال تغییراتی به محل فعلی دانشـگاه صنعتی امیرکبیر، انتقال یافت و به عنوان انستیتوی فن*آوری تهران (TIT) هنرسرای عالی فنی، به فعالیت خود ادامه داد.
در سال ۱۳۴۱ بار دیگر این مؤسسه دستخوش تحولاتی گردید و ساختمان آن نیز به شمال شرق تهران، به زمینی با مساحت ۴۲۰٬۰۰۰ مترمربع، در منطقهٔ نارمک منتقل شد. از آن زمان به بعد هدف اصلی در نظر گرفته*شده برای آن تربیت دبیر فنی برای تأمین نیروی آموزشی لازم برای هنرستان*های صنعتی بود. در سال ۱۳۵۱ هنرسرای عالی به دانشکدهٔ علم و صنعت ایران تغییر نام داد و در نهایت در سال ۱۳۵۷، باتوجه به گسترش و تغییرات کیفی کارگاه*های علمی و آموزشی، از سوی وزارت آموزش عالی وقت به دانشگاه علم و صنعت ایران تبدیل گردید.
این مؤسسه، از بدو تأسیس، چندین بار تغییر نام و مکان داده*است که مهم*ترین آن*ها بدین شرح است:

  • سال ۱۳۰۸: تأسیس با نام هنرسرای عالی در خیابان سی تیر (قوام*السلطنه)
  • سال ۱۳۳۶: تغیر نام به انستیتو تکنولوژی تهران (TIT)
  • سال ۱۳۴۲: تغیر نام به هنرسرای عالی و انتقال به منطقهٔ نارمک (محل کنونی)
  • سال ۱۳۵۱: تغیر نام به دانشکدهٔ علم و صنعت ایران
  • سال ۱۳۵۷: ارتقا به دانشگاه علم و صنعت ایران

دانشکده*ها
دانشگاه علم و صنعت ایران دارای ۱۳ دانشکده، مرکز آموزش الکترونیک و سه گروه مستقل آموزشی فرهنگ و معارف اسلامی، زبان*های خارجه و تربيت بدنی است.

  • دانشکدهٔ مهندسی برق
  • دانشکدهٔ مهندسی خودرو
  • دانشکدهٔ مهندسی راه*آهن
  • دانشکدهٔ مهندسی شیمی
  • دانشکدهٔ مهندسی صنایع
  • دانشکدهٔ مهندسی عمران
  • دانشکدهٔ مهندسی کامپیوتر
  • دانشکدهٔ مهندسی مکانیک
  • دانشکدهٔ مهندسی مواد و متالورژی
  • دانشکدهٔ معماری و شهرسازی
  • دانشکدهٔ ریاضی
  • دانشکدهٔ فیزیک
  • دانشکدهٔ شیمی
  • مرکز آموزش الکترونیک
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...hnology_01.jpg
همکاری*های بین*المللی
در جهت شناخت توانایی*ها و ظرفیت*های دانشجویان، دانشگاه علم و صنعت ایران طرح*های مشترکی را با تعدادی از برجسته*ترین دانشگاه*ها و مراکز تحقیقاتی در سراسر جهان در حال اجرا دارد. از قبیل: برگزاری برنامه*های مشترک در مقطع تحصیلات تکمیلی، کنفرانس*های بین*المللی، تبادل اساتید و دانشجویان و تشکیل کلاس*های برخط به صورت مشترک با دانشگاه*های خارجی.

  • دانشگاه علم و صنعت ایران، هم*اکنون با مؤسسات زیر همکاری بین*المللی دارد:
  • دانشگاه فنی برلین (آلمان)
  • دانشگاه فنی کلاوستال (آلمان)
  • دانشگاه پلی*تکنیک میلان (ایتالیا)
  • دانشگاه دیکن (استرالیا)
  • دانشگاه کاگوشیما (ژاپن)
  • آکادمی متالورژی ملی اوکراین
  • دانشگاه علم و صنعت سودان
  • دانشگاه تورینو (ایتالیا)
  • دانشگاه سایمون فریزر (کانادا)
دانشگاه ایالتی معماری و مهندسی قازان – مؤسسهٔ مرکزی علمی و تحقیقاتی زمین شناسی و کانی*های غیرفلزی (فدراسیون روسیه)
هم*چنین از طریق برنامه*های انجمن بین*المللی تبادل دانشجویان برای کسب تجارب فنی، تعدادی از دانشجویان به عنوان کارآموز به مؤسسه*های تحقیقاتی و آموزشی در آلمان، ترکیه، یونان و اتریش فرستاده شده*اند. دانشگاه علم و صنعت ایران، عضو سازمان*های بین*المللی ذیل نیز می*باشد:

  • انجمن بین*المللی دانشگاه*ها
  • اتحادیه دانشگاه*های جهان اسلام
  • انجمن دانشگاه*های آسیا و اقیانوسیه


چهره*های برجسته
چهره*های علمی و صنعتی

  • محمد باقر نیو، اولین دانش*آموختهٔ مهندسی در ایران، پایه*گذار صنعت کاشی و نساجی جدید، صنعت ضرابخانه، صنعت چینی*سازی، صنعت چای*کاری در ایران، دانش*آموخته سال ۱۳۱۱ مهندسی ماشین (برق و ماشین)
  • علی نيو، پایه*گذار صنعت قند، دانش*آموختهٔ دانشگاه
  • علی کاوه، چهرهٔ ماندگار رشته مهندسی عمران در اولين همايش، دارای حدود ۳۰۰ مقالهٔ علمی در مجلات بین*المللی، بیش از ۵ کتاب به زبان انگلیسی و ۲۵ کتاب به زبان فارسی، عضو هیئت علمی دانشکدهٔ عمران
  • نصرالله بهرام زادگان، پدر علم جوش در ايران، عضو هیئت علمی دانشکده صنايع
  • ابرهيم صادقی، پدر علم ماشين افزار در ايران، عضو هيئت علمی دانشکده صنايع
  • منوچهر سالور، پایه*گذار صنعت سیمان در ایران، دانش*آموختهٔ سال ۱۳۱۴ مهندسی شیمی
  • جلال حجازی، پایه*گذار صنعت ریخته*گری در ایران، چهره ماندگار رشته مهندسی متالورژی در پنجمين همايش، عضو هیئت علمی دانشکدهٔ مهندسی مواد و متالورژی، دانش*آموختهٔ سال ۱۳۴۴ مهندسی مواد و متالورژی
  • واهاک کاسپاری مارقوسیان، پدر علم سرامیک در ایران، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی
چهره*های سیاسی

  • محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور نهم و دهم
  • محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت دهم
  • حمید بهبهانی، وزیر راه و ترابری دولت نهم و دهم
  • محمد سلیمانی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت نهم
  • علیرضا علی احمدی، وزیر آموزش و پرورش دولت نهم
  • سیدمسعود میرکاظمی، وزیر نفت دولت دهم
  • محمدحسین صفار هرندی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت نهم
  • عبدالرضا شیخ*الاسلامی، وزیر کار و امور اجتماعی دولت دهم
  • رضا تقی پور، وزیر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت دهم
  • مجتبی ثمره هاشمی، مشاور ارشد رئیس جمهور دهم
  • رؤسای سایر دانشگاه*ها و مراکز علمی [ویرایش]
  • محمدعلی برخورداری، رئیس سابق دانشگاه تربیت معلم تهران[۳]، رئیس اسبق دانشگاه یزد و رئیس سابق دانشگاه زنجان[۴]
  • حسین بلندی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • عبدالله جاسبی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی
  • علیرضا علی*احمدی، رئیس سابق دانشگاه پیام نور، وزیر سابق آموزش و پرورش
  • احد فهیمی فر، رئیس سابق دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چهره*های فرهنگی، ادبی و هنری

  • احمد متوسلیان، از فرماندهان جنگ ایران و عراق که از وضعیت وی اطلاع دقیقی در دست نیست.
  • علی ابوالحسنی، تاریخ نگار معاصر
  • محمود شهبازی، از فرماندهان جنگ ایران و عراق
  • سید یوسف کابلی از فرماندهان جنگ ایران و عراق
  • تهمینه میلانی، فیلمنامه*نویس و کارگردان
  • توکا نیستانی، معمار و کاریکاتوریست
  • مراد فرهادپور، نویسنده، مترجم و شاعر
  • محمدرضا سرشار، معروف به رضا رهگذر، نویسنده و منتقد ادبی
  • فرزانه کرم*پور، نویسنده
  • محمد نوری*زاد، کارگردان، فیلمنامه*نویس و روزنامه*نگار
وبسایت دانشگاه علم و صنعت

Admin 01-01-2013 20:38

دانشگاه تهران
 
دانشگاه تهران، قدیمی ترین و بزرگترین مركز دانشگاهی كشور است كه از اعتبار بین المللی برخوردار است . این مركز علمی كه از آن به عنوان دانشگاه مادر و نماد آموزش عالی كشور یاد می شود همواره مورد توجه افكار عمومی بوده و از پیشتازان جامعه در امور مهم علمی ، فرهنگی ، سیاسی و اجتماعی به شمار می آید و نقش بسزای آن در توسعه علمی - فرهنگی جامعه انكارناپذیر است ; همان طور كه در تحولات سیاسی و اجتماعی كشور نقش تعیین كننده و موثر داشته و دارد .


تاریخچه
درميان موسسات و سازمان هاي وابسته به آموزش عالي کشور دانشگاه تهران از هرحيث و از هر نظر از جايگاهي رفيع بهره مند است . در واقع اگرمتغيرهايي چون سابقه و قدمت ، تدريس استادان بنام و بلند مرتبه ،تحصيل دانشجويان ممتاز، کثرت دانشجويان ، استادان و کارکنان ،ارزش مدارک تحصيلي در کشور و خارج از آن ، پيوند و تعامل با دستگاههاي اجرايي و موسسات و شرکت هاي صنعتى ، ادارى ، اجرايي و...،داشتن کتابخانه ها و آزمايشگاه ها غني و مجهز، تعدد رشته ها و دانشکده هاو موسسات پيوسته و وابسته ، واقع شدن در پايتخت و در مرکز شهر و... را ازمعيارهاي تعيين اعتبار و اهميت يک دانشگاه برشماريم ، بىگمان دانشگاه تهران را بايد معتبرترين و مهم ترين دانشگاه هاي کشور دانست .بي جهت نيست که از اين دانشگاه با تعبير((دانشگاه مادر))و((نمادآموزش عالى )) ياد شده است .

انديشه ايجاد مرکزي براي آموزش عالي در ايران و به تعبير ديگر دانشگاه ،نخستين بار با تاسيس دارالفنون در 1230 ه.ش . به همت ميرزاتقي خان اميرکبير عملي گرديد. دارالفنون گرچه توسعه نيافت اما تجربهمغتنمي پيش روي کساني که در آرزوى آشنايي ايرانيان با دانش هاي جديد وپيشرفت هاي اروپائيان در صنعت ، اقتصاد، سياست و... بوده اند، قرار داد. با عطف به اين تجربه در 1307 ه.ش پروفسور دکتر محمود حسابىپيشنهادراه اندازي مرکزي جامع همه يا اغلب دانش ها را با وزير وقت فرهنگ ، دکترعلي اصغر حکمت ، در ميان نهاد.

در بهمن ماه سال 1312 شمسى، جلسه هيات دولت وقت تشکيل و در آن در موضوعآبادى تهران و زيبايى و شکوه ابينه، عمارات و کاخهاى زيباى آن سخن به ميانآمد. مرحوم فروغى که در آن روز رياست وزراء را برعهد داشت از يک سو و ديگروزيران از سوى ديگر زبان به تحسين و تمجيد شهر گشودند و برخى از آنان براىجلب رضايت شاه در اينمقال، عنان از کف بدادنداما دراين ميان مرحوم على اصغرحکمت کفيل وزارت معارف بى آنکه پيشرفتهاى پايتخت را ناديده انگارد با لحنىمحتاطانه چنين گفت:«البته که در آبادى و عظمت پايتخت شکى نيست » ولى تنهانقص آشکار آن اينست که «انيورسته»ندارد و حيف است که در اين شهر نوين ازاين حيث از ديگر بلاد بزرگ عالم، واپس ماند». اين سخنان ارزشمند تاثير خودرا بر جاى نهاد و بى درنگ مقبول همگان افتاد از اين رو آنان با تخصيصبودجه اوليه اى به ميزان 250000 تومان بهوزارتمعارف اجازه دادند تا زمين مناسبى براى تاسيس دانشگاه بيابد و ساختمان آنرا در اسرع وقت پديد آورد. على اصغر حکمت بى درنگ دست به کار شد و جستجوبراى مکان يابى مناسب دانشگاه را با کمک و مشاوره آندره گدار، معمار چيرهدست فرانسوى که در آن روزگار به عنوان مهندس در خدمت وزارت معارف بود آغازکرد. آنان پس از جستجوى بسيار در ميان ابنيه، باغها و زمينهاى فراوان آنروز اطراف تهران باغ جلاليه را براى احداث دانشگاه برگزيدن. در همين حالبر خلاف امروز که يافتن زمين مناسب در شهر تهران براى ايجاد دانشگاهى عظيمتقريباً ناممکن است، در آن روزها زمينهاى فراوانى وجود داشت که صاحبانآنها نه تنها در فروش آنها امساکى نداشتند بلکه براى واگذار به چنينمؤسساتى که مسلماً سود کلانى هم بدنبال داشت، سر و دست مى شکستند. از همينرو بود که گروهى از مالکين اراضى بهجت آبادباسوء استفاده هايى نظر وزير ماليه وقت را جلب کرده بودند که زمينهاى آنهارا براى تاسيس دانشگاه خريدارى نمايد. در حاليکه به نظر موسيو گدار عرصهآن زمينها تنگ و موقعيت آنها سيل گير بود و براى تاسيس دانشگاه به هيچ روىمناسب نبود. با اين همه مرحوم داور رجحان در جلسه هيات دولت به سختىبرخريد اراضى بهجت آباد پاى فشرد و نظر بيشتر اعضاء را جلب کرده و سرانجامدولتيان، بهجت آباد را برگزيدند. در همين حال که على اصغر حکمت دلشکسته ونااميد ناظر ماجرا بود، رضا شاه وارد شد و پس از اطلاع از موضوع با قلدرىخاص خود اوضاع را برهم زد و گفت:« باغ جلاليه را برگزينيد. بهجت آبادابداً شايسته نيست عرصه آن کم و اراضى آن سيل گير است. دولتيان در برابراين سخنان قاطع، زبان در کام کشيدند و احدى دم برنياورد.
باغ جلاليه در شمالتهران آنروز ما بين قريه اميرآباد و خندق شمالى تهران قرار داشت. اين باغزيبا که پوشيده از درختان کهنسال مثمر و غيرمثمر بود، در حدود 1300.قدر واپسين سالهاى حکومت ناصرالدين شاه قاجار به فرمان شاهزاده اى به نامجلال الدوله بنا يافته و در آن روز در مالکيت تاجرى ترک به نام حاج رحيمآقاى اتحاديه تبريزى بود. به هر حال باغ جلاليه از قرار مترى 5 ريال وجمعاً به مبلغ 100000 توامان از اين تاجر خريدارى شد و موسيو گدار به سرعتمامور تعيين حدود، نرده گذارى، طراحى و اجراى عمليات ساختمانى در آن شد. در همين حال پانزدهم بهمن ماه 1313. ش لوح يادبود تاسيس دانشگاه با حضورمقامات دولتى در محلى که اکنون پلکان جنوبى دانشکده پزشکى است در دل خاکبه امانت گذاشته شد.


آغاز عملیات ساختمانی

طراحىپرديس دانشگاه را نيز همان معمار فرانسوى بر عهده گرفت. وى نخست طرحخيابانهاى اطراف و داخل دانشگاه را ارائه کرد و پس از تاييد در پانزدهمبهمن 1313، عمليات اجرايى با کاشت نهال هاى درختان سايه گستر و با شکوهچنار در کنار خيابانها آغاز شد اکنون آن نهال هاى نحيف عمرى به درازاىدانشگاه يافته و آنان نيز هفتاد ساله شده اند.

تاسيس دانشگاه تهران که باآغازآشنايىجدي ايرانيان بامغرب زمين مقارن افتاده بود اين دانشگاه را به بستر اصلي ارتباط باتمدن مغرب زمين و علوم جديد تبديل کرد. از آغاز فعاليت هاىآموزشي دانشگاه تهران ، تاکنون ، همواره افراد شايسته و شخصيتهاي برجسته و چهره هاي صاحب نامي در آن به تدريس يا تحصيل پرداخته اندکه در اينجا با صرف نظر از اسامى فعالان کنوني در عرصه هاي سياست ،اجتماع، علم و هنر، فقط به نام چند تن از درگذشتگان اشاره مى شود.

استاد جلال الدين همايى ، عبدالعظيم قريب ،بديع الزمان فروزانفر، پروفسور محمود حسابى ، استاد علي اکبر دهخدا، دکترمحمد معين ، مهندس مهدي بازرگان ، شهيد دکتر مصطفي چمران ، دکتر يدا.. سحابى ، شهيد دکتر محمد مفتح ، استاد شهيد مرتضي مطهرى ، دکترعبدالحسين زرين کوب ، دکتر کريم ساعى ، دکتر احمد حامي و...

پرديس دانشگاه تهران که از جنوب به خيابان انقلاب ، از شمال بهخيابان پورسينا و از شرق و غرب به ترتيب به خيابان هاى قدس و 16 آذر محدوداست در سال 1313 ه.ش در مساحتي به وسعت 21 هکتار تاسيس شد. دراين مجموعه ساختمان دانشکده هاى:
هنرهاى زيبا، ادبيات و علوم انسانى، علوم،فنى،حقوق و علوم سياسى،پزشکى، دندانپزشکى ، داروسازي و ساختمانکتابخانه مرکزى- که از مهم ترين کتابخانههاي کشور به شمار مى آيد - ومسجد دانشگاهواقع شده است . سازمان مرکزي دانشگاه، اداره امور دانشجويى ، مرکز بهداشت و درمان دانشجويان، دانشکده محيط زيست ، جغرافيا،و... نيز در خيابان هاي اطرافدانشگاه قرار دارند. نيز دانشکده هاي علوم اجتماعى ، علوم تربيتى،کويدانشگاه، اقتصاد،الهيات و معارف اسلامى به ترتيب در اميرآباد شمالي وخيابان مطهري واقع شده اند. هم چنانکه شماري ديگر از دانشکده هاو مراکز تحقيقاتي و پژوهشى دانشگاه تهران در بيرون از تهران درشهرهاي قم ، کرج ، پاکدشت ، سارى ، چوکا و نشتارود واقع شده اند.درسال1370ه.ش دانشکده هاى: پزشکى، دندان پزشکى و داروسازى از دانشگاهتهران جدا شدند و دانشگاه علومپزشکى تهرانرا تشکيل دادند.




شعبه های دانشگاه در ابتدای تأسیس - كه به دانشكده موسوم شدند- عبارت بـودنـد از: 1- دانشكـده علـوم مـعقول و منـقول (الهیـات) ، 2- دانشكده علوم ، 3- دانشكده ادبیات ، فلسفه و علوم تربیتی ، 4- دانشكده طب ، 5- دانشكده فنی و مهندسی ، 6- دانشكده حقوق ، علوم سیاسی و اقتصادی دانشكده فنی هسته اولیه دانشگاه تهران بود كه در سال 1313 به دست مرحوم پروفسور حسابی افتتاح شد. بتدریج دانشكده های دیگر به آنها افزوده یا از آنها مشتق شد و اینك شامل حدود 40 دانشكده ، مؤسسه و مركز آموزشی ، تحقیقاتی وپژوهشی (17 دانشكده با عناوین دانشكده علوم ، دانشکده ادبیات و علوم انسانی ، دانشکده اقتصاد ، دانشکده الهیات و معارف اسلامی ، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزش ، دانشکده جغرافیا ، دانشکده حقوق و علوم سیاسی ، دانشکده دامپزشکی ، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی ، دانشکده زبانهای خارجی ، دانشکده علوم اجتماعی ، دانشکده فنـی ، دانشکده محیط زیست ، دانشکده مدیریت ، دانشکده منابع طبیعی ، دانشکده هنرهای زیبا و دانشکده کشاورزی ، دو مجتمع آموزشی عالی ، چهار مركز یا مؤسسه آموزشی – پژوهشی ، 14 مؤسسه تحقیقاتی و سه مؤسسه خدماتی اطلاع رسانی) است .

Admin 01-01-2013 20:39

دانشگاه تبریز
 
دانشگاه* تبریز، بعداز دانشگاه* تهران* اولین* دانشگاه* مادر و باسابقه* ایران* به* شمار می*رود. این* دانشگاه* شامل*12 دانشكده* با عناوین دانشكده علوم تربیتی ، دانشكده مكانیك ، دانشکده زبانهای خارجی و ادبیات ، دانشکده شیمی ، دانشکده علوم انسانی و اجتماعی ، دانشکده علوم ریاضی ، دانشکده فنی ، دانشکده فیزیک ، دانشکده کشاورزی ، دانشکده* علوم* طبیعی ، دانشکده* مهندسی* برق* ، دانشکده* مهندسی* عمران* و 3 آموزشكده *، 4 مركز تحقیقاتی* بوده* و دارای* بیش* از 11000 دانشجو در مقاطع* كارشناسی*، كارشناسی* ارشد و دكتری و حدود 500 نفر هیأت علمی 200 آزمایشگاه تخصصی و عمومی كه برخی در دنیا و برخی خاورمیانه منحصر به فرد هستند ، موزه تاریخ و فرهنگ ، حوزه جانور شناسی ، حوزه زمین شناسی ، مركز پردازش تصاویر ماهواره ای و مراكز و موسسات تحقیقاتی و پژوهشی بزرگ *می*باشد. در حال* حاضر، تعداد 54 گروه* آموزشی* در دانشكده*هاو آموزشكده*های* دانشگاه*، تربیت* نیروی* انسانی* و متخصص* در81 رشته* در مقطع* كارشناسی*، 48 رشته* در مقطع* كارشناسی*ارشد و 23 رشته* در مقطع* دكتری* را عهده* دار می*باشند.


Admin 01-01-2013 20:40

دانشگاه پیام نور
 
دانشگاه پيام نور به عنوان بزرگترين شبکه آموزش عالي دولتي کشور و ابر دانشگاه جهان اسلام و چهارمين دانشگاه دنيا که نظام آموزشي آن مبني بر آموزش باز (open university) مي باشد ، بر اساس تصميمات جلسات 94 مورخ 27/8/65 و 97 مورخ 25/9/65 شوراي عالي انقلاب فرهنگي عملاً با پذيرش اولين گروه دانشجو در مهر ماه 1367 زير نظر وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري شروع به فعاليت نموده است .
این دانشگاه پس از تأسیس، با پذیرش اولین گروه دانشجویی خود در 5 رشته تحصیلی و در 28 مرکز باقیمانده از ابوریحان بیرونی و دانشگاه آزاد ایران از مهرماه سال تحصیلی 68-1367 فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد. توسعه ی دانشگاه و تأسیس شعب جدید از محل کمکهای مردمی و محلی و امکانات مهیاشده از سوی هیأت مؤسس، انجام میشود. در این دوره اکثر دانشجوهای جذب شده کارمندان دولت و افراد شاغل بودند. کلاسهای دانشگاه فقط روزهای پنج*شنبه و جمعه تشکیل می*شد.
اکنون دانشگاه در سراسر کشور حدود 500 مرکز و واحد و يک مرکز بين المللي با شعبات روبه گسترش در داخل و خارج از کشور دارد . حرکت اين دانشگاه در جهت پاسخگويي به تقاضاي فزاينده و منبعث شونده از آهنگ رشد جمعيت است و با هدف از بين بردن تفکر سنتي در سطح جامعه و دوري از شيوه هاي استاد محوري در آموزش عالي و دسترسي آن براي همگان، ضمن جلوگيري از به هدر رفتن توان بالقوه افراد، آنها را در مسيري سازنده هدايت مي نمايد .
شروع رشد کیفی دانشگاه
در این دوره که جدیدا آغاز شده*است رشد کمی دانشگاه عملاً متوقف شده*بود و مسئولین دانشگاه همه توان خود را برای رشد کیفی دانشگاه بکار گرفته*بودند ولی به یکباره در سال تحصیلی ۱۳۸۹-۱۳۹۰ تعداد بسیار زیادی رشته به رشته*های دانشگاه پیام نور اضافه شد به طوریکه هم اکنون این دانشگاه اکثر رشته*های مهندسی را دارا می*باشد. البته اکنون که بزرگترین دانشگاه دولتی ایران شعار خود را (آموزش عالی برای همه) عملی کرده*است تصمیم دارند این دانشگاه را از نظر کیفی نیز به بهترین حد ممکن برساند.

از جمله اقدامات این دوره می*توان به: شروع جذب هیئت علمی لازم. تجهیز مراکز به بهترین وسایل آموزشی. حذف مراکزی که هیئت موسس آن نتوانسته*اند به تعهدات خود عمل کنند و ادغام آنها با مراکز با کیفیت تر. حذف دانشجویان ضعیف با قانون اخراج مشروطیها. گسترش شبکه کتاب درسی دانشگاه با وجود اینکه اکنون نیز بزرگترین شبکه کتاب دانشگاهی ایران می*باشد. به نظر می*رسد با رشد بسیار خوبی که دانشگاه در این مدت کوتاه داشته*است در آینده نه چندان دور به عنوان یکی از بهترین دانشگاه*های ایران و خاورمیانه تبدیل شود.

از سال ۱۳۹۰ و بعد از گسترش رشته*های بسیار متنوع در این دانشگاه، دانشگاه پیام نور بزرگترین دانشگاه جهان از نظر تنوع رشته و تعداد دانشجو به حساب می*آید. در حال حاضر مرکز بین*الملل دانشگاه پیام نور در سه مقطع تحصیلی کارشناسی در ۱۸ رشته گرایش، کارشناسی ارشد در ۳۲ رشته گرایش و دکتری تخصصی در ۸ رشته در ۵۸ کشور جهان(۷۶ شهر) دانشجوی ایرانی و غیرایرانی دارد.

رتبه دانشگاه در ایران
بر اساس رتبه بندی جدید گروه SQ دانشگاه پیام نور بیست و دومین دانشگاه برتر ایران است. بر اساس رتبه بندی دانشگاه پیام نور نوزدهمین دانشگاه برتر ایران و دویست و سی و دومین دانشگاه برتر آسیاست. و همچنین بر اساس رتبه بندی سایت ۴ICU وبسایت دانشگاه پیام نور نهمین وبسایت برتر در بین دانشگاه*های ایران است. همچنین دانشگاه پیام نور بزرگترین شبکه آموزش عالی دولتی ایران و در بین دانشگاه*های باز دانشگاه پیام نور در آسیا دوم و در جهان ششم می*باشد.

نحوه تشکیل کلاسهای دانشگاه

در دانشگاه پیام نور کلاسها به ۳ شیوه غیر حضوری، نیمه حضوری و حضوری تشکیل می*شوند.
غیر حضوری
تا چند سال پیش اکثر کلاسهای دانشگاه پیام نور به صورت غیرحضوری بود ولی جدیدا با توسعه دانشگاه و جذب هیئت علمی و برگزار شدن کلاسهای پیام نور در کل هفته به جای پنج*شنبه و جمعه کمتر درسی به صورت غیر حضوری ارائه می*شود. و تنها بعضی از دروس عمومی و خیلی به ندرت دروس اختصاصی به صورت غیر حضوری برگزار می*شود. به دروسی که به صورت غیرحضوری ارائه می*شود دروس خودخوان گفته می*شود و اغلب کتابهای کمک آموزشی و سی دی برای کمک به دانشجو در این دروس استفاده می*شود.

نیمه حضوری
بیشتر دروس دانشگاه پیام نور به صورت نیمه حضوری برگزار می*شود. به این صورت که کلاس برای این دروس تشکیل می*شود ولی در مقایسه با سایر دانشگاه*ها ساعات برگزاری کلاسها کمتر است و این در حالی است که حجم کتابهای منبع دانشگاه پیام نور بسیار زیاد می*باشد. هر دانشجویی حق شرکت در امتحان میان ترم که توسط استاد برگزار می*شود و ۶ نمره از ۲۰ نمره پایانی را به خود اختصاص می*دهد را داراست. و در صورت شرکت نکردن در کلاسها دانشجو حق استفاده از نمره میان ترم را ندارد و نمره امتحان پایانی او که از ۱۴ می*باشد ضربدر ۱۰/۷ می*شود.

کلاسهای حضوری
تمام دروس عملی دانشگاه پیام نور و دروسی که بدون منبع هستند و سوالات امتحان پایانی آن دروس توسط استاد در هر مرکز طراحی می*شود دارای کلاسهای حضوری و اجباری می*باشند.
دانشجویان
دانشجوهای دانشگاه پیام نور به دو دسته رسمی و فراگیر تقسیم می*شوند. چیزی که مهم است خیلی*ها دانشگاه پیام نور را دانشجو محور می*دانند. چون این دانشجویان هستند که با سعی و تلاش زیاد منابع بسیار کاملی را می*خوانند و با پشت سر گذاشتن امتحانات بسیار سختی مدرک دانشگاهی می*گیرند. در حقیقت دانشگاه پیام نور دانشگاهی است که ورود به آن بسیار آسان و مدرک گرفتن از آن بسیار سخت است. migna.ir طبق آمارهای منتشر شده از سوی دانشگاه و مراکز رسمی حدود ۳۰ درصد دانشجویانی که وارد این دانشگاه می*شوند پس از ۲ ترم به دلیل حجم سنگین مطالب و امتحانات واقعا دشوار دانشگاه انصراف داده و وارد دانشگاههای دیگر می*شوند.

گاهی کیفیت پایین کتاب*های تالیف شده یا نحوه*ی نگارش غلط و عدم ویراستاری صحیح با وجود سطح بالا بودن منابع درسی باعث آزار دانشجو می*شود و دانشجو مجبور می*شود بارها و بارها برای فهم یک مطلب بد نوشته شده، از استاد و کتاب کمک درسی و دوستان کمک بگیرد که این باعث هدر رفتن وقت برای یادگیری مطالب می*شود.

دانشجویان رسمی

دانشجویان رسمی دانشگاه پیام نور با کنکور رسمی سازمان سنجش کشور در این دانشگاه پذیرفته شده*اند.


دانشجویان فراگیر

داوطلبان ابتدا در یکی از مراکز دانشگاه پیام نور به عنوان دانشپذیر (نه دانشجو) ثبت نام می*کنند. و دروس ترم اول رشته مورد نظر به انها ارائه می*شود در صورت قبولی ترم بعد به عنوان دانشجوی فراگیر در دانشگاه تحصیل می*کنند و همچنین در صورت گذراندن دروس نیازی به امتحان مجدد ندارند. در ضمن شهریه ثابت دانشجویان فراگیر کمی بیشتر از دانشجویان رسمی می باشد. همچنین عنوان فراگیر از مدارک دانشگاه پیام نور حذف شده است.

دانشکده*ها

  • دانشکده ادبیات و علوم انسانی
  • دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی
  • دانشکده علوم پایه
  • دانشکده کشاورزی
  • دانشکده فنی و مهندسی
  • دانشکده هنر و رسانه
  • دانشکده هنر و معماری

یکی از ارکان توسعه علمی کشور، گسترش آموزش است که رشد اجتماعی و شکوفایی استعدادها را به همراه دارد و زمینه ساز خلاقیتهای انسانی است.

آموزشهای متعارف و جاری، به تنهایی برای برقراری این رکن مهم، کافی نیست. توجه به روشهای جدید آموزشی و اجرای برنامه هایی ازقبیل آموزش نیمه حضوری، آموزش باز و از راه دور و آموزش مجازی برای دستیابی به هدفهای توسعه، بسیار ضروری است.

آموزش نیمه حضوری نظامی آموزشی است که، با به رهگیری از فناوری آموزشی، استفاده از کتابهای درسی خودآموز و دانشجو محوری دریادگیری، ضرورت حضور دانشجو را درکلاسهای درسی کاهش میدهد. و درواقع، در این نوع آموزش، عملاً میتوان کلاسهای تدریس را به کلاسهای مرور درس و رفع اشکال گروهی تبدیل کرد.

مزایای این نظام آموزشی عبارت است از دانشجو محوری، امکان مطالعه مستقل، پوشش فراگیر، ارائه دروس در وقت کمتر از لحاظ حضور ضروری دانشجو و درنتیجه کاهش هزینه ها و وابستگی کمتر به الزامات آموزشی نسبت به روشهای مرسوم، و درعینحال اثربخشی آموزش.

مهمترین هدف و معنای آموزش باز، کاهش موانع زمانی و مکانی و محدودیتهای مربوط به برخی مقررات نظام آموزشی متعارف است. به گونهای که زمینه های ارائه آموزش عالی به افرادی فراهم آید که به علت دوری یا دسترسی نداشتن به مراکز آموزشی و محدودیتهای زمانی و شغلی و اقلیمی برای بهره مندی از آموزش متعارف، امکان کمتری دارند.

آموزش نیمه حضوری عبارت است از سازمانده به فرآیند یاددهی- یادگیری، به گونهای که هر مرکز آموزشی درانتخاب و کاربرد راه کارهایی برای استفاده از یک یا چند نوع مواد آموزشی، رسانه ها و سایر وسایل ارتباط جمعی توانا باشد.


در این نوع آموزش، به رهگیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) فرآیند یادگیری را با مشارکت خود یادگیرندگان، تسهیل میکند.

دانشگاه پیام نور بزرگترین شبکه آموزش عالی دولتی درکشور است که درمیان دانشگاه های باز دنیا رتبه ششم و درآسیا رتبه دوم را دارد.



آموزش باز

این اصطلاح بیشتر نوعی نگرش به نظام آموزشی است که مطابق نیازهای یادگیرنده طراحی میشود و سعی میکند موانع را از سر راه آموزش یادگیری بردارد. هم نظام آموزش از راه دور و هم نظام سنتی و مرسوم میتواند براساس این تعریف باز یا بسته باشد.

1- جدایی یاددهنده و یادگیرنده (معلم و شاگرد) از یکدیگر، هم ازنظر مکانی و هم ازنظر زمانی

2- ارائه آموزش به وسیله سازمان نه معلم

3- استفاده از فناوری در آموزش، با به کارگیری ابزارهای ارتباطی جدید برای آموزش

4- تأمین ارتباط دوسویه میان سازمان یاد دهنده (معلم) و یادگیرنده

5- ارائه و تشکیل کلاسهای رفعاشکال فردی و گروهی و ممنوعیت تشکیل کلاسهای آموزشی صرفاً حضوری

6- مشارکت معلم درشکل صنعتی شده فرآیند یادگیری- یاددهی به عنوان عامل اصلی

7- فردی و خصوصی یادگیری (در این نظام یادگیرنده، تعیین کننده زمان و مکان یادگیری متناسب با استعدادها و علایق و به طورکلی تواناییها و ویژگیهای فردی خود باشد).


آموزش از راه دور، نظام آموزش نوینی برای سازماندادن به فرآیند یادگیری- یاددهی است که یک مرکز آموزشی را، به منظور انتخاب و کاربرد راه کارهایی برای استفاده از یک نوع مواد آموزشی، رسانه ها و سایر وسایل ارتباط جمعی، یاری میدهد. همچنین با به کارگیری این نوع آموزش و با بهرهمندی از فناوریهای جدید در ارائه خدمات آموزشی از راه دور، فرآیند یادگیری با مشارکت خود یادگیرندگان آسانتر میشود.
چشم انداز دانشگاه

بیانیه چشمانداز درافق 1404 هجری شمسی:

با اتکاء به قدرت لایزالالهی، درراستای تحقق آرمان دسترسی به آموزشی عالی برای همه، در همه جا و در همه وقت با تلاش و کوشش همه ذینفعان و برنامه ریزی دقیق و شفاف دانشگاه پیام نور درافق چشمانداز، دانشگاهی است اسلامی، پیشرو، بالنده، جذاب درحد شاخصترین دانشگاه باز در دنیای اسلام با جایگاه اول علمی و فناوری درسطح دانشگاههای باز منطقه آسیای جنوب غربی، درعین ممتاز و معتبربودن درسطح جهانی، جامع و فراگیر درگستره سرزمینی و فراسرزمینی و منطبق با استانداردهای جهانی و ملی درتولید و اشاعهی علم، آموزش و پژوهش و بهرهمندی از خدمات اساتید دانشگاههای معتبر داخلی و خارجی برای تربیت مؤثرترین دانشجویان درعرصه های موردنیاز خصوصاً تربیت دانش آموختگان برای توسعه و تعالی مناطق کمتر برخوردار کشور.

هدفهای مهم دانشگاه

● همگانی کردن آموزش عالی و ارتقاء سطح علمی و فرهنگی جامعه.

● تسهیل دسترسی برابر فرصتهای آموزش عالی همه وقت.

● کاستن از محدودیتها و فراهم آوردن امکان ادامه تحصیلات دانشگاهی برای علاقه مندان، به ویژه در مناطق محروم.

● فراهم آوردن زمینه استفاده از امکانات بالقوه، که درنظام آموزشی متعارف کمتر به کار گرفته میشود.

● تربیت بخشی از نیروهای متخصص موردنیاز جامعه.

● اهتمام به گسترش مرزهای دانش، به منظور دستیابی به نظریه های جدید علمی و تولید علم.

● مشارکت در حل معضلات اجتماعی

● فراهم آوردن امکان دسترسی ایرانیان مقیم خارج از کشور و فارسی زبانان و علاقه مندان به جمهوری اسلامی و به آموزش عالی در اقصینقاط عالم.



وظایف اصلی دانشگاه

● پذیرش و آموزش دانشجو درکلیه مقاطع تحصیلی (دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی)

● ایجاد زمینه برای ادامه تحصیل افرادی که در نظام آموزشی متعارف به سادگی امکانپذیر نیست

● ایجاد و به کارگیری نظام آموزش نیمه حضوری مجازی و آموزش از راه دور رادیو و تلویزیونی

● ایجاد زمینه مساعد برای ارتقاء دائمی و به هنگام کردن سطح دانش نیروهای کارآمد جامعه

● ایجاد زمینه های مناسب برای دستیابی به دانشهای جدید و تولید علم

● گسترش سطح دسترسی به آموزش عالی در اقصینقاط جهان، به خصوص برای ایرانیان و فارسي زبانان علاقه مند به جمهوری اسلامی

● همکاری در ایجاد زمینه های مناسب برای مشارکت همگانی در توسعه فرهنگی جامعه و گسترش کمی و کیفی آموزش عالی



برنامه های آتی دانشگاه

● پذیرش دانشجو دانشگاه مجازی به زبان فارسی

● راه اندازی پیام نور رادیو و تلویزیونی و توسعه آموزش عالی

● توسعه همکاریهای بین دانشگاهها و تربیت دانشجوی تحصیلات تکمیلی

● پذیرش دانشجو بدون کنکور در واحدهای برون مرزی، مناطق آزاد تجاری

● ایجاد شعبات دانشگاه در خارج از کشور با همکاری دانشگاههای خارجی



برنامه های ارتقاء کیفی دانشگاه

● توسعه و گسترش و ارتقاء دوره های تحصیلات تکمیلی

● بازبینی کتب و تحول محتوایی کتب درراستای برنامه ریزی درسی رشته ها و گرایشهای تحصیلی درمقطع کارشناسی دانشگاه

● جذب کادر علمی تمام وقت و غیرتمام وقت و ارتقاء سطح تحصیلات و مرتبه دانشگاهی آنان

● اصلاح نظام مدیریت در دانشگاه پیام نور

● هویت بخشی به دانشجویان و اعضای خانوار پیامنور و اعتلای نام دانشگاه پیامنور در جامعه علمی و فرهنگی کشور

● تلاش برای ایجاد فضایی معنویتر برای دانشگاهها و تحولات بلندمدت معرفتی- فرهنگی دانشگاه ازطریق تحول محتوایی در رشته های علوم اجتماعی و انسانی

● معیارسازی آزمونهای ورودی و امتحانات دانشجویان دانشگاه و کاهش عوارض اجرای آزمونهای غیرمعیار



برنامه های توسعه کمی دانشگاه

● استفاده از ظرفیتهای آموزش عالی قابل استفاده و اشباع نشده بخش دولتی، اعم از مراکز آموزشی وابسته به دستگاه های اجرایی و دانشگاههای دولتی و بخش خصوصی قابل دسترسی، برای توسعه برنامه های دانشگاه پیامنور

● توسعه ظرفیت آموزش الکترونیکی و تکمیل دانشتان درمقام مکمل نظام آموزش نیمه حضوری دانشگاه پیام نور و برپایی دانشگاه مجازی پیام نور

● استفاده از قابلیتهای رادیو و تلویزیون و ماهواره برای آموزش رشته های عمومی دانشگاه

● ایجاد گسترش رشته های جدید علمی درکشور

● توسعه دوره های رشد و تربیت مدیران موردنیاز کشور

● گسترش مراکز بین المللی و مرزهای پیام نور در مناطق آزاد، مناطق مرزی و شعبات خارج از کشور

● ایجاد دوره ها و مقاطع تحصیلی ویژه برای سایر دانشگاههای دنیا درحوزه های زبان و ادبیات فارسی، فلسفه و الهیات

● سازماندهی برای ایجاد دانشگاههای نیمه حضوری استانی

● برنامه ریزی درسی درمقطع کارشناسی، برمبنای الگوی چندبخشی پودمانی، به منظور اجرای اقتصادی برنامه ها و تسهیل همگانی آموزش عالی دراقصینقاط کشور.

● تأمین منابع مالی موردنیاز برای طرحهای توسعه ای، امور جاری دانشگاه و مدیریت مالی برآن.



چشم انداز دانشگاه

بيانيه چشم انداز در افق 1404 هجري شمسي:

با اتكال به قدرت لايزال الهي در راستاي تحقق آرمان ٌ دسترسي به آموزش عالي براي همه، در همه جا و در همه وقت ٌ با تلاش و كوشش همه ذينفعان و برنامه ريزي دقيق و شفاف دانشگاه پيام نور در افق چشم انداز، دانشگاهي است اسلامي، پيشرو، بالنده، جذاب در حد شاخص ترين دانشگاه باز در دنياي اسلام با جايگاه اول علمي و فناوري در سطح دانشگاه هاي باز منطقه آسياي جنوب غربي در عين ممتاز و معتبر بودن در سطح جهاني، جامع و فراگير در گستره سرزميني و فرا سرزميني و منطبق با استانداردهاي جهاني و ملي در توليد و اشاعه علم، آموزش و پژوهش و بهره مند از خدمات اساتيد دانشگاه هاي معتبر داخلي و خارجي براي تربيت مؤثرترين دانشجويان در عرصه هاي مورد نياز كشور خصوصاٌ تربيت دانش آموختگان براي توسعه و تعالي مناطق كمتر برخوردار كشور.

آموزش از راه دور، نظام آموزش نويني براي سازمان دادن به فرآيند يادگيري ـ ياددهي است كه يك مركز آموزشي را، به منظور انتخاب و كاربرد راه كارهايي براي استفاده از يك يا چند نوع مواد آموزشي، رسانه ها و ساير وسايل ارتباط جمعي، ياري ميدهد. همچنين با بكارگيري اين نوع آموزش و با بهره مندي از فناوري هاي جديد در ارائه خدمات آموزشي از راه دور، فرآيند يادگيري با مشاركت خود يادگيرندگان سهل تر مي شود.

ابر دانشگاه پيام نور بزرگترين شبكه آموزش عالي دولتي در كشور است كه در ميان دانشگاه هاي باز دنيا رتبه ششم و در آسيا رتبه دوم را دارد.


روساي دانشگاه از سال 67 تا كنون

رياست دانشگاه دوره رياست در دانشگاه

مير محمود ساعي 1367-1366

دكتر نصرت الله ضرغام 1368-1367

دكتر حسن ظهور 1374-1368

دكتر حسين صادقي شجاع 1376-1374

دكتر حسن ظهور 1384-1376

دكتر علي رضا علي احمدي 1387-1384

دكتر سيد محمد حسيني 1388-1387

دكتر حسن زياري 1388 تا كنون
سایت: www.pnu.ac.ir
میگنا(migna.ir)

Admin 01-01-2013 20:41

دانشگاه جامع علمی- کاربردی
 
دانشگاه جامع علمی- کاربردی یکی از دانشگاه*های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات وفناوری است که با هدف ارتقاء سطح مهارت شاغلین بخشهای مختلف اقتصادی و افزایش مهارت*های حرفه*ای فارغ التحصیلان مرکز آموزش که فاقد تجربه اجرایی می*باشند تشکیل و با بکارگیری و سازمان دهی امکانات، منابع مادی وانسانی دستگاه*های اجرایی، نسبت به برگزاری دوره*های علمی – کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد اقدام می*کند.

دانشگاه جامع علمی - کاربردی از سال 1373 با رسالت تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز برای بخش های مختلف صنایع ، معادن ، کشاورزی و خدمات فعالیت خود را آغاز کرد. در سال 1375 دانشگاه اولین آزمون ورودی خود رابا حضور 18518 نفر داوطلب برگزار کرد. سال 1376 دومین آزمون 40867 نفر شرکت کننده داشت . سومین آزمون با حضور 44339 نفر برگزار شد . در چهارمین آزمون 122008 نفر ، در پنجمین آزمون 229566 نفر و در ششمین آزمون 307137 نفر حضور یافتند . سال 1381 ، هفتمین آزمون ورودی دوره های علمی - کاربردی با حضور بیش از 350 هزار نفر داوطلب ، به صورت متمرکز و سراسری از سوی سازمان سنجش آموزش کشور برگزار گردید. رشد چشمگیر این دوره*ها و افزایش ظرفیت پذیرش در چند سال اخیر از یک سو و افزایش عمیق سازمان*ها ودستگاه های اجرایی نسبت به ارتقای کیفی و توسعه کمی این دوره*ها با کمک تمام مسولان دستگاه*ها و کارشناسان ذیربط می*باشد.


دانشگاه جامع علمی - کاربردی تنها متولی نظام آموزش عالی علمی - کاربردی است که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اداره می*شود. هدف دانشگاه جامع فراهم آوردن موجباتی است که مشارکت سازمانها و دستگاههای اجرایی دولتی و غیر دولتی را برای آموزش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور می*باشد به نحوی که دانش آموختگان بتوانند برای فعالیتی که به آنها محول می*شود. دانش و مهارت لازم را کسب نمایند.


این دانشگاه با هدف افزایش سطح مهارت شاغلین بخش*های مختلف اقتصادی و افزایش مهارت*های حرفه*ای دانش آموختگان مراکز آموزش که فاقد تجربه اجرایی می*باشند، نسبت به برگزاری دوره*های علمی – کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد اقدام می*کند.


دانشگاه جامع مسوولیت برنامه ریزی، سازماندهی، پشتیبانیهای کارشناسی، عملیاتی، اطلاعات و سیاستگذاریهای کلان و نیز نظارت و ارزشیابی مراکز و موسسات علمی-کاربردی را بر عهده دارد.

مراکز و موسسات آموزش عالی علمی-کاربردی زیر نظر دانشگاه، رکن اجرایی آموزشهای علمی-کاربردی و به قصد ارتقای دانش کار و ایجاد مهارتهای متناسب با حوزه فعالیت شغلی افراد تاسیس شده*است.



هدف از تاسیس دانشگاه علمی - کاربردی، فراهم کردن موجبات مشارکت سازمان*ها و دستگاه*های اجرایی دولتی و غیردولتی در امر تربیت نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز کشور به نحوی است که فارغ التحصیلان هر یک از موسسات تحت نظارت این دانشگاه بتوانند برای کاری که به آنها محول شده یا خواهد شد، دانش و مهارت لازم را کسب کنند.

منظور از دوره*های علمی- کاربردی، دوره*هایی است که با هدف ارتقاء دانش افراد و ایجاد مهارت*های لازم و به فعلیت رساندن استعدادهای نهفته در ایشان تعلیم داده می*شود و دانش آموختگان را برای احراز شغل، حرفه و کسب و کار در مشاغل گوناگون آماده کرده و توانایی آنان را برای انجام کاری که به آنها محول شده است تا سطح مطلوب افزایش می*دهد.

مقطح تحصیلی بیانگر طول مدت تحصیل و نوع مدرک اعطایی در پایان تحصیل می*باشد که شامل کاردانی (فوق دیپلم) و کارشناسی (لیسانس) است.

فارغ التحصیل و یا دانش*آموز شاخه فنی حرفه*ای به شخصی اطلاق می*شود که از دوره متوسطه نظام جدید و یا دوره متوسطه نظام قدیم فنی حرفه*ای فارغ التحصیل شده و یا مشغول به تحصیل باشد و در صورت پذیرش در دانشگاه حداکثر تا زمان ثبت نام موفق به اخذ دیپلم مورد تایید وزارت آموزش و پرورش گردد.

فارغ التحصیل و یا دانش آموزان شاخه کارودانش به شخصی اطلاق می*شود که در دوره مهارت آموزی شاخه کاردانش موفق به اخذ دیپلم نظام جدید شده و یا مشغول به تحصیل باشد در صورت پذیرش در دانشگاه حداکثر تا زمان ثبت نام موفق به اخذ دیپلم مورد تایید وزارت آموزش و پرورش گردد.

فارغ التحصیل نظام قدیم آموزش متوسطه به شخصی اطلاق می*شود که از نظام قدیم آموزش متوسطه فارغ التحصیل شده باشد.

فارغ التحصیل و یا دانش آموز دروه نظام جدید به شخصی اطلاق می*شود که دوره سه ساله نظام جدید را به پایان رسانده و یا در صورت پذیرش در دانشگاه حداکثر تا زمان ثبت نام موفق به اخذ گواهینامه سه ساله نظام جدید (دیپلم نظام جدید آموزش متوسطه) گردد.

فارغ التحصیل و یا دانش آموز دوره پیش دانشگاهی به شخصی اطلاق می*شود که پس از دریافت دیپلم نظام جدید آموزش متوسطه، دروه پیش دانشگاهی را گذرانیده و یا در صورت پذیرش در دانشگاه حداکثر تا زمان ثبت نام موفق به اخذ گواهینامه دوره پیش دانشگاهی گردد.

دانشجو، به شخصی اطلاق می شود که در یکی از دانشگاه*ها و موسسات آموزش عالی و یا یکی از آموزشکده*های فنی و حرفه*ای پذیرفته و ثبت نام شده باشد.

دانشجوی انصرافی به دانشجویی اطلاق می شود که پس از پذیرش و ثبت نام در رشته قبولی نسبت به انصراف قطعی از تحصیل اقدام و فرم مربوطه را پس از تکمیل به همراه سایر مدارک ثبت نام به موسسه ذیربط تحویل داده باشد.

گروه*های آموزشی: آزمون دانشگاه جامع علمی- کاربردی در مقطع کاردانی در 5 گروه آزمایشی اصلی شامل: صنعت، کشاورزی، صنایع غذایی، مدیریت و خدمات اجتماعی و هنر برگزار می*گردد.

ارگان به سازمان، موسسه، وزارتخانه و ... اطلاق می*شود که دستگاه متقاضی برگزاری دوره علمی - کاربردی را تحت پوشش قرار می*دهد.

دستگاه متقاضی به تشکیلاتی اطلاق می*شود که با توجه به اهداف و برنامه*های آتی خود نسبت به رفع نیاز آموزشی نیروهای شاغل و یا آزاد که بصورت مستقیم یا غیر مستقیم با آن دستگاه در ارتباط می*باشند، با کسب مجوز دانشگاه جامع علمی - کاربردی در مراکز آموزشی تحت پوشش خود اقدام به پذیرش دانشجو می*نماید.



اهداف آموزشهای علمی - کاربردی
1- ایجاد بستر مناسب برای فعالیت همه جانبه(صنعتی، نظامی و دانشگاهی) در گسترش اعتلای دانش و پژوهش علمی-کاربردی کشور.
۲- ارتقای شاخصهای کمی و کیفی آموزشهای کاربردی در جامعه.
۳- فراهم سازی زیر بنای مناسب بمنظور بکارگیری توان دانش آموختگان دورههای نظری در حل مسائل کاربردی.
۴- زمینه سازی زیربنای مناسب برای ایجاد انتقال تکنولوژی نوین



آدرس : تهران- خیابان انقلاب – حد فاصل خیابان حافظ و نجات الهی (چهارراه کالج) – پلاک 751
تلفن: 82779 دورنگار : 88808987 -21-98+

E-mail: info@uast.ac.ir
http://www.uast.ac.ir سايت

مشاهده چارت سازماني دانشگاه



خلاصه ای از مشخصات مراکز آموزشی ، موسسات و یا دانشکده های زیر مجموعه دانشگاه جامع علمی - کاربردی


نام ارگان : وزارت جهاد کشاورزی ( موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی)

نام مراکز آموزشی / مؤسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) تهران

رشته های تحصیلی: پرورش گاو و گاومیش - پرورش اسب - شیر و فراورده های لبنی - فرش دستباف - کتابداری و اطلاع رسانی روابط عمومی - نرم افزار کامپیوتر

تلفن7 - 6493296 و 6468286



نام ارگان : وزارت جهاد کشاورزی ( موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی)

نام مراکز آموزشی / مؤسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی شهید زمانپور تهران

رشته های تحصیلی : پرورش گاو و گاومیش ، پرورش اسب ، شیر و فرآورده های لبنی

تلفن 6721357



نام ارگان : وزارت جهاد کشاورزی ( مؤسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی)

نام مرکز آموزشی / مؤسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی میرزا کوچک خان ( رشت)

رشته های تحصیلی :عمل آوری فرآورده های شیلانی ، تکثیر و پرورش آبزیان آب شیرین ، صید و بهره برداری ، بهداشت آبزیان

تلفن 2800 و 3 و 2352 - 0132338



نام ارگان : وزارت جهاد کشاورزی ( مؤسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی)

نام مرکز آموزشی / مؤسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی علوم و صنایع شیلانی خلیج فارس ( بوشهر)

رشته های تحصیلی : صید و بهره برداری - تکثیر و پرورش آبزیان آب شور - عمل آوری فرآورده های شیلانی - بهداشت آبزیان - تکثیر و پرورش آبزیان آب شیرین

تلفن 9- 4541601 - 0771



نام ارگان : وزارت جهاد دانشگاهی ( موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی)

نام مرکز آموزشی / مؤسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی شهید فارسی اصفهان

رشته های تحصیلی: پرورش طیور - پرورش گاو و گاومیش - فرش دستباف - پرورش زنبور عسل - تکثیر و پرورش آبزیان آب شیرین - شیر و فرآورده های لبنی - آبخیزداری

تلفن 260575 - 260808 - 0311



نام ارگان : وزارت جهاد کشاورزی ( مؤسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی )

نام مرکز آموزشی / مؤسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی بعثت شیراز

رشته های تحصیلی : دامداری در مرتع ، فرش دستباف - مرتع - آبخیزداری - شیر و فرآورده های لبنی - پرورش طیور - پرورش گاو و گاومیش - تکثیر و پرورش آبزیان آب شیرین - بهداشت فرآروده های دامی .

تلفن 7209146 - 7204080 - 0711



نام ارگان : وزارت جهاد دانشگاهی ( مؤسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی)

نام مرکز آموزشی / موسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی علمی - کاربردی شهدای هویزه اهواز

رشته های تحصیلی : پرورش گاو و گاومیش - آبخیزداری - تکثیر و پرورش آبزیان

تلفن 3666604 - 3362087 - 0611



نام ارگان : وزارت جهاد کشاورزی ( موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی )

نام مرکز آموزشی / موسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی رسول اکرم (ص) دامغان

رشته های تحصیلی : دامداری در مرتع - پرورش گاو و گاومیش - پرورش طیور - علوم آزمایشگاهی و دامپزشکی - بهداشتیار دامپزشکی

تلفن 5236397 - 523011 - 0232



نام ارگان : وزارت جهاد کشاورزی ( موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی)

نام مرکز آموزشی / موسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی گلستان ( شهید حاجی کریمی )

رشته های تحصیلی : پرورش اسب - فرش دستباف - مرتع - پرورش زنبور عسل

تلفن 4 و 3350032 - 3353070 - 0171



نام ارگان: وزارت جهاد کشاورزی ( موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی)

نام مرکز آموزشی / موسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی الغدیر خرم آباد

رشته های تحصیلی : دامداری در مرتع - جنگل - آبخیز داری - پرورش گاو و گاومیش - تکثیر و پرورش آبزیان آب شیرین - عمل آوری فرآورده های شیلانی - فرش دستباف - تولید و بهره برداری از گیاهان دارویی و معطر.

تلفن : 8 - 25027 - 441228 - 0661



نام ارگان : وزارت جهاد کشاورزی ( موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی )

نام مرکز آموزشی / موسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی منابع طبیعی کلارآباد

رشته های تحصیلی : جنگل - مرتع - صنایع فرآوری اولیه چوب - ماشین آلات منابع طبیعی - حفاظت و حمایت از منابع طبیعی

تلفن 404 - 4922402 - 0192



نام ارگان : وزارت جهاد کشاورزی ( موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی )

نام مرکز آموزشی / موسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی سهرودی زنجان

رشته های تحصیلی : دامداری در مرتع - آبخیزداری - پرورش طیور

تلفن 5243015 - 0241



نام ارگان : وزارت جهاد کشاورزی ( موسسه آموزش عالی علمی -کاربردی جهاد کشاورزی )

نام مرکز آموزشی / موسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالیشهیدبابایی اراک

رشته های تحصیلی : فرش دستباف - پرورش طیور

تلفن 338004 - 339804 - 0861



نام ارگان : وزارت جهاد کشاورزی ( موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی )

نام مرکز آموزشی / موسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی شهید سرداری تبریز

رشته های تحصیلی : پرورش گاو و گاومیش - فرش دستباف - پرورش طیور - مرتع - شیر و فرآورده های لبنی - آبخیزداری - جنگل - پرورش زنبور عسل

تلفن 6 - 5554935 - 5531900 - 0411



نام ارگان : وزارت جهاد کشاورزی ( موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی )

نام مرکز آموزشی / موسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی شهید باکری ارومیه

رشته های تحصیلی : پرورش گاو و گاومیش - پرورش زنبور عسل - گوشت و فرآورده های گوشتی - بهداشت فرآورده های دامی - علوم آزمایشگاهی دامپزشکی

تلفن 4 - 2778051 - 0441



نام ارگان: وزارت جهاد کشاورزی ( موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی )

نام مرکز آموزشی / موسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی منابع طبیعی سمنان

رشته های تحصیلی : مرتع ، تولید و بهره برداری از گیاهان دارویی و معطر - آبخیزداری - احیا و بهره برداری از بیابان - فرش دستباف

تلفن 3327182 - 3327217 - 0231



نام ارگان: وزارت جهاد کشاورزی ( موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی )

نام مرکز آموزشی / موسسه / دانشکده : مرکز آموزش عالی غلامی همدان

رشته های تحصیلی : پرورش طیور - تولید دارویی و معطر

تلفن 8225899 - 8229461 - 0811نام ارگان: وزارت جهاد کشاورزی ( موسسه آموزشعالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی)



نام مرکز آموزشی / موسسه / دانشکده : مرکز آموزش علمی - کاربردی شهید هاشمی نژاد ( ****)

رشته های تحصیلی : پرورش طیور - پرورش گاو و گاومیش - فرش دستباف - مرتع - آبخیزداری - شیر و فرآورده های لبنی - پرورش اسب - نرم افزار کامپیوتر - بهداشتیار دامپزشکی

تلفن 5 - 8784772 - 0511



نام ارگان: وزارت جهاد کشاورزی ( موسسه آموزشعالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی)

نام مرکز آموزشی / موسسه / دانشکده :مرکز آموزش عالی دکتر جوانشیر

رشته های تحصیلی : جنگل - مرتع

تلفن4 - 2223001 - 2232185 - 0261

Admin 01-01-2013 20:42

دانشگاه شهید باهنر کرمان
 
دانشگاه شهید باهنر، در سال 1354 به*طور رسمی تاسیس شد. این دانشگاه به همت زنده یاد مهندس علیرضا افضلی*پور بنیانگذاری شده است. جذب دانشجو در این دانشگاه در حال حاضر در قالب دانشكده*های كشاورزی جیرفت، ادبیاتو علوم انسانی، تربیت بدنی، دامپزشكی، ریاضی و كامپیوتر، علوم، فنی، مدیریت و اقتصاد، هنر و معماری، كشاورزی، تكنولوژی سیرجان، صنعت و معدن زرند صورت می*گیرد.

سایت : www.uk.ac.ir


اکنون ساعت 18:49 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0