شما عضو سایت نیستید, لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید.    
mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam

به سایت بزرگ و تخصصی mantiscccamخوش امدید . فروش ویژه اکانت های حرفه ای {cccam-mgcamd }منتیس سیسیکم با چهار ابر سرور قوی و قدرتمند اماده میزبانی شما عزیزان میباشد ..شایان ذکر هست دیتا سنترهای سرورهای ما مستقر در سویس و المان میباشد با پورت کاملا اختصاصی 8گیگ بدون قطعی بدون فریز با اب تایم 24 ساعت ..عزیزان میتوانند خرید رو بصورت انلاین انجام بدن و انی هم تحویل بگیرند.. برای خرید به ادرس زیر بروید


بازگشت   mantiscccam > انجمن اخبار , مطالب و تازه های روز جهان > بخش اخبار روز > اخبار IT و تکنولوژی

پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-14-2013, 14:19   #1
کاربر سایت
 
GREENS آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Jun 2013
نوشته ها: 221
تشکر: 0
تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
news آیا مایکروسافت، ibm بعدی است؟ ویژه




اگر به دهه ۱۹۹۰ باز گردیم و نیم نگاهی به عملکرد IBM آن داشته باشیم، متوجه می*شویم که این کمپانی در آن دوره، وارد بخش ارائه سرویس*های حرفه*ای و مخصوص شرکت*ها شد، اما دیگر کمپانی*ها هر کدام در شاخه*ای فعال شدند. ما خوب می*دانیم داستان چطور به پایان رسید: بازده مالی IBM بسیار ضعیف شد، هزاران کارمند این شرکت اخراج شدند، جان اکرس -مدیرعامل آن زمان IBM- نیز مجبور به ترک کمپانی شد. به نظر می*رسد مایکروسافت نیز درگیر داستان مشابهی باشد. در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت.
IBM در سال ۱۹۶۷ معرفی و با نام شرکت International Business Machines Corporation ثبت گردید. در دهه ۱۹۹۰ کمپانی*ها هر کدام در شاخه*ای فعال بودند. مثلا اپل سعی در ارائه محصولات مناسب مصرف*کننده عادی داشت، ناول بر روی شبکه*های کامپیوتری کار می*کرد و سان به بخش*های فنی کامپیوترها می*پرداخت. در این زمان مایکروسافت در خفا در حال از هم گسیختن IBM و تصاحب لایه نرم*افزار در PCها بود.
حال اجازه دهید به سرعت ۲۰ سال از آن زمان به سمت جلو حرکت کنیم تا به انقلاب اینترنت برسیم، در این زمان شما با مایکروسافتی روبرو می*شوید که وارد بخش ارائه سرویس*های حرفه*ای و مخصوص شرکت**ها (Enterprise) شد، اپل اما همچنان به ارائه محصولات مخصوص مصرف*کننده عادی اقدام کرد و همچنان تلاش *می*نمود تا محصولات با کیفیت و مناسبی را ارائه کند (در بازار مصرف*کننده نیز بارها جایگاه خود را از دست داد و مجدد به دست آورد.)، گوگل نیز به طور کاملا واضح، قدرت خود را در فضای ابری قوت بخشید و کاربران غیر شرکتی را مخاطب قرار داد، افرادی که دوست داشتند از تمام امتیازات سرویس*های ابری بهره ببرند. فیس بوک هم در این زمان با قدرت از فضای خالی بهره برد و خود را به قدرت مطلق شبکه*های اجتماعی ابری بدل کرد.
این*ها همان کمپانی*هایی هستند که به شدت در حال نبرد بر سر تصاحب سهم بازار بیشتر در سیستم عامل*های موبایل می*باشند. این نبرد شامل سرویس*های ابری می*شود که خود شامل محصولات مرتبط با جستجو، ذخیره*سازی، نرم افزارهای ابری، پلتفرم ارائه تبلیغات و غیره است.
کدامیک از رقبا بیش از باقی، تهدیدکننده بوده است؟ به نظر فوربس، اپل از سایرین ترسناک*تر است. اپل همان کمپانی بوده که موفقیتش به توانایی*اش در ارائه نوآوری در محصولات جدید مخصوص مصرف*کننده، بستگی داشته و در این زمینه همواره قادر بوده تا شهوت کاربران را نشانه رود. در این راه نیز اپل همواره درآمد قابل ملاحظه*ای داشته و مدام در حال بهبود محصولات خود و ارائه نوآوری*های جدید بوده است. اما اپل در دنیای موبایل همواره از یک تجارت ترس داشته است: گوگل که دنیای موبایل را تحت تصرف خود گرفت و آنقدر اندروید را حمایت کرد تا به انتخاب اول تولیدکنندگان تلفن*ها هوشمند و بسیاری دیگر از تولیدکنندگان گجت*های کوچک و بزرگ شد. غول جستجوگر دنیا همچنین تمام سرویس*های ابری خود را با پلتفرم موبایل خود یکپارچه نمود تا تجربه کاربری بی*نظیری را به مخاطبان اندروید ارائه کند.
آخرین تهدید نیز مایکروسافت است. نه اپل و نه گوگل هرگز نتوانستند همانند مایکروسافت در شرکت*ها نفوذ کنند. هیچ کدام نیز به اندازه ردموندی*ها در این زمینه تجربه ندارند. این کمپانی با ارائه ویندوز ۸ –اولین سیستم عامل جدی و هوشمند موبایل مایکروسافت- گام محکمی برای ورود به دنیای موبایل برداشت. مایکروسافت با ارائه ویندوز ۸ ریسکی بزرگی را به جان خرید و شاید مشتریان شرکتی کامپیوترهای رومیزی را از دست می*داد. اما از آنجایی که ویندوز ۸ به خوبی از تبلت*ها پشتیبانی می*کرد و امکاناتی را به کاربران شرکتی ارائه می*داد که نه آیپد و نه اندروید قادر به ارائه آنها نبودند، کاربران شرکتی و آنهایی که اهل کسب و کار بودند مجددا به سمت ویندوز ۸ گرایش پیدا کردند. از طرف دیگر مایکروسافت همزمان با ارائه ویندوز ۸، سرویس*های ابری خود شامل آفیس 365 و سرویس ذخیره سازی SkyDrive را قوت بخشید تا موقعیت خود را حداقل بین کاربران شرکتی تثبیت کند و همچنان به تلاش خود برای جلب رضایت کاربران عادی گام بردارد.
حال با این توضیحات ارائه شده، زمان آن فرا رسیده تا بازده مالی این سه کمپانی را بررسی کنیم: اپل کاهش داشته، گوگل افزایش داشته و مایکروسافت نیز درجا زده است.
خوب حالا دوباره پرسش اصلی مقاله را مطرح می*کنیم، آیا مایکروسافت، IBM بعدی است؟ آیا هدف قرار دادن مشتریان شرکتی، برای مایکروسافت مشکل ساز شده است؟ پاسخ بله برای بخش استراتژی مشابه IBM در دهه ۱۹۹۰ است و عدم توجه کافی به مشتریان عادی و پاسخ خیر برای اقدامات مثبت و موثر مایکروسافت در راستای دفاع از هسته اصلی شرکت و عدم کاهش درآمد و سود طی سال*های اخیر.
اما هنوز بسیاری از علاقمندان به گجت*ها و ابزارهای جدید از جمله تلفن*های هوشمند و تبلت*ها از محصولات مایکروسافت خوششان نمی*آید و محصولات مبتنی بر iOS و اندروید را ترجیح می*دهند. با وجود اقدامات مثبت و موثر مایکروسافت طی سال*های اخیر و ارائه سیستم عامل*های ویندوز ۸ و ویندوز فون ۸ و همچنین یکپارچگی هر چه بیشتر بین پلتفرم*های مختلف از جمله دو مورد ذکر شده در کنار ایکس باکس، هنوز مایکروسافت نتوانسته آنطور که باید و شاید دل کاربران عادی علاقمند به گجت*های امروزی را بدست آورد و برای کسب درآمد بیشتر از این بازار پرسود می*بایست بیش از همیشه تلاش کند.
GREENS آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ


مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال



اکنون ساعت 17:32 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

سايت منتيس سيسيکم بزرگترين انجمن شرينگ در سال 1391 تاسيس شده است و همواره کوشيده است تا بهترين و با کيفيت ترين اکانتهاي سي سي کم را به مشتريان خود ارائه دهد . همچنين سايت منتيس سيسيکم بر گرفته از بهترين اموزشها در زمينه ماهواره و تعميرات و ديگر موارد ميباشد
PostMan By Cultural Forum | Study at Malaysian University