mantiscccam

mantiscccam (http://www.mantiscccam.com/index.php)
-   پزشکی (http://www.mantiscccam.com/forumdisplay.php?f=454)
-   -   عوارض استفاده از شیشه برای هیکل زنان ! (http://www.mantiscccam.com/showthread.php?t=5703)

Federal.Police 03-08-2013 14:23

عوارض استفاده از شیشه برای هیکل زنان !
 

بنابر اظهارات مسئول درمانگاه ترک شیشه مرکز ملی مطالعات اعتیاد، رسیدن به «لاغری» و اندامی دلخواه یکی از عوامل روی آوری زنان به مصرف مواد محرک همچون "شیشه" است، این در حالیست مخدر شیشه نه تنها چربی*ها را از بین نمی*برد، بلکه با از دست رفتن آب بدن و کم اشتهایی، لاغری*های بدفرمی ایجاد می*کند.
عاطفه حمزه از اینکه برخی از زنان تحت تاثیر "تبلیغات منفی" قرار گرفته و برای لاغری، مواد محرک همچون شیشه مصرف می*کنند، اظهار تاسف کرد.
وی با اشاره به اینکه مصرف شیشه به دلیل ایجاد مشکلات متعدد برای زنان باعث می*شود تا آنها دیگر به لاغری فکر نکنند، ادامه داد: ماده مخدر شیشه چربی را از بین نمی*برد، بلکه لاغری*های بدفرمی ایجاد می*کند، چرا که بدن آب زیادی را از دست می*دهد و باعث بی*اشتهایی می*شود، به طوری که زنان مصرف کننده پس از گذشت مدتی متوجه می*شوند، مصرف این مواد آن چیزی نبوده که تصورش را می*کردند.
مسئول درمانگاه ترک شیشه مرکز ملی مطالعات اعتیاد تاکید کرد: مصرف مواد محرکی همچون شیشه که پایه آن* آمفتامین است، از لحاظ جسمی و روحی به زنان مصرف کننده، آسیب جدی وارد می*کند.

به گفته حمزه، شیشه علاوه بر اینکه روح و روان فرد مصرف کننده را درگیر می*کند باعث ایجاد سوء ظن، توهم، پرخاشگری، علائمی شبیه سایکوز (وضعیت روانی غیرطبیعی) می*شود. وی درباره این که خانواده*هابه طور میانگین بعد از چه مدت متوجه معتاد شدن عضوی از خانواده می*شوند، گفت: این امر به ساختار خانواده، نوع مراقبت*های خانواده، میزان کنترل خانواده بروی فرد و همچنین تخریب جسمی و روحی فرد مصرف*کننده، بستگی دارد.
مسئول درمانگاه ترک شیشه مرکز ملی مطالعات اعتیاد، با اشاره به این که اعتیاد قدرت تصمیم گیری را مختل می*کند، گفت: اغلب اوقات زنان معتاد بالاخص زنانی که همسران معتاد دارند، به صورت داوطلبانه به مراکز درمانی مراجعه نمی*کنند، این در حالیست که مراجعه افراد به مراکز درمانی به تربیت خانواده، نوع خانواده و میزان تخریب افراد در اثر مصرف مواد نیز بستگی دارد.
حمزه ادامه داد: بهتر است درمانگران هرچند وقت یکبار با این افراد تماس داشته باشند. پیگیری*های درمانگران با افراد معتاد باعث می*شود، حالت اعتماد بین درمانگر و فرد زیادتر شود و اگر برای معتاد ترک کرده مشکلی به وجود آید، به درمانگر خود مراجعه کند، بنابراین حس خوبی برای چنین فردی به وجود می*آید که رابطه درمانی هنوز بین او و درمانگرش برقرار است.




اکنون ساعت 22:49 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0