شما عضو سایت نیستید, لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید.    
mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam

به سایت بزرگ و تخصصی mantiscccamخوش امدید . فروش ویژه اکانت های حرفه ای {cccam-mgcamd }منتیس سیسیکم با چهار ابر سرور قوی و قدرتمند اماده میزبانی شما عزیزان میباشد ..شایان ذکر هست دیتا سنترهای سرورهای ما مستقر در سویس و المان میباشد با پورت کاملا اختصاصی 8گیگ بدون قطعی بدون فریز با اب تایم 24 ساعت ..عزیزان میتوانند خرید رو بصورت انلاین انجام بدن و انی هم تحویل بگیرند.. برای خرید به ادرس زیر بروید


بازگشت   mantiscccam > تالار مذاهب و ادیان > زرتشتی

پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-05-2013, 13:40   #1
کاربر فعال
 
Federal.Police آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Aug 2012
محل سکونت: ***** **
نوشته ها: 903
تشکر: 0
تشکر شده 52 بار در 45 ارسال
icon004 شناخت غربی ها از زردتشت

دوره کلاسیک باستان
هرچند یونانیان به طور کل زرتشت را پیامبر و بنیان گذار آیین پارسیان می*دانستند بقیه پنداره هایشان بیشتر خیالی بود.[۶۱] یونانیان زمان وی را ۶۰۰۰ سال قبل از زمان خود می*پنداشتند و وی را شاه باختر یا کلده (گاهی آموزگار کلدیان) و دارای زندگی نامه عادی دانایی فیثاغورس گرا تصور می*کردند. مهم تر از هم، پنداره آن*ها از وی یک ساحر و ستاره شناس و خالق جادو و ستاره شناسی بود. با توجه با پنداره آن*ها مقدار بسیاری ادبیات به وی نسبت داده شده بود که در تمام دنیای دریای مدیترانه منتشر شده بود.[۶۱]

یونانیان بهترین دانایی را دانایی مرموز می*دانستند و هیچ کس مناسب تر از زرتشت که هم از نظر زمانی و هم نظر مکانی دور قرار داشت نبود.نام زردتشت جادو تایید رسمی برای جادو بود.[۶۲]

زبان آن ادبیات غالبا زبان یونانی بود.هرچند در دوره*های مختلف قسمت*هایی از آن به زبان*های دیگر مانند آرامی ٫ سریانی ٫ کوپتیک و لاتین وارد شده*است.ازآنجایی که مغ با کلمه جادوگر مرتبط بود زرتشت نیز جادوگر پنداشته می*شد.پلینی پیرتر در قرن یک میلادی زرتشت را خالق جادو می*خواند.[۶۳] اما وی به تنهایی مسئول معرفی جادوی سیاه به دنیای یونانیان و رومیان نبود.کوروش سپیدمه را نیز نویسنده بسیاری از ادبیات جادویی می*دانسته اند[۶۲].هرچند پلینی پیرتر زرتشت را خالق جادو می*خواند اما رومیان شخصیتی جادوگر برای وی تصور نمی*کردند[۶۲].در واقع تعلیمات جادویی که به زردتشت نسبت داده شده*اند همه مربوط به بعد از قرن ۱۴ میلادی هستند.[۶۱]

یکی ار دلایل مرتبط دانستن زردتشت با ستاره شناسی مفهومی بود که یونانیان از نام وی برای خود ساخته بودند.نحوه تفکر یونانیان اینگونه بود که همیشه سعی می*کردند مفهوم اصلی و مخفی کلمات را بفهمند به همین دلیل نام وی در ابتدا به ستاره پرست معنی می*شد.این قضیه تا جایی پیش رفت که مرگ زردتشت را به دلیل ریزش آتش ستارگان می*دانستند و می*گفتند که که ستاره*ها وی را به دلیل مهار کردن آنها کشته*اند.

دومین دلیل و جدی تر مرتبط دانستن زردتشت با ستاره شناسی این بود که وی را از کلده می*پنداشتند.معتقدان به فیثاغورس گرایی فکر می*کردند که فیثاغورس با زردتشت در کلده درس خوانده است[۶۴].لیدوس معتقد بود که کلدیان در محفل زردتشت و گشتاسب هفته را با هفت روز ابدا کردند.و دلیلشان هم هفت بودن تعداد سیارات بود.فصل سودا درباره ستاره شناسی اشاره به یاد گرفتن ستاره شناسی توسط بابلی*ها از زردتشت می*کند.تا جایی مه لوسیان تصمیم می*گیرد تا به بابل رود و تا از موبدها زردتشتی نظرشان را بپرسد[۶۵].

در زمان حال تقریبا تمام نوشته*های ساختگی نسبت داده شده به زردتشت از دست رفته*است تنها با یک استثنا ان هم کتاب «دو میلیون خط» پلینی پیرتر است.این کتاب پیشنهاد می*کند روزی مجموعه کاملی از نوشته*های زردتشت در کتابخانه اسکندریه مصر وجود داشته است[۶۱].

از آثار مرتبط با زرتشت همچنین می*توان به بر طبعیت اشاره کرد.که در چهار جلد بوده*است.این اثر در واقع همان اسطوره ار از افلاطون است.با این تفاوت که جای قهرمان اصلی داستان را زردتشت می*گیرد.در زمانی که پروفیری فیثاغورس را از شاگردان زدتشت می*دانست پیمان نامه*ها بر طبعیت خورشید را در وضعیت وسط تصور می*کرد.برخلاف آن افلاطون خورشید را در مکان دوم و بالای ماه می*پنداشت.به همین دلیل کولوتوس افلاطون را به دستبرد فکری از زردتشت متهم کرد[۶۶] و هراکلیدس پونتیکس متنی را با عنوان زردتشت بر اساس آن چه فکر می*کرد فلسفه زردتشت است نوشت تا مخالفت خود را با فلسفه طبیعی افلاطون ابراز کند[۶۷].از کتاب بر طبعیت فقط دو چیز شناخته شده*است:یک این که پر از اندیشه*های ستاره شناسی بوده*است و دیگر این که به آنانکه اشاره شده بوده و مکان وی را در هوا می*دانستند.

از دیگر آثاری که زیر نام زردتشت منتشر شده بودند می*توان به «استروسکوپیتاً (در پنج جلد) ٫»درباره پرهیزکاری سنگ هاً (در یک جلد) می*توان اشاره کرد[۶۱].

این آثار به کنار ٫ بعضی از نویسندگان واقعا به بعضی از ایده*های اصلی زردتشت پرداخته*اند. «الهام*های گشتاسب» نوشته گشتاسب خود یکی دیگر از نویسندگانی که به وی آثاری را نسبت داده بودند و را مرتبط را جادو می*دانستند از این دسته از نوشته*ها است.این کتاب شامل یک سری پیشگویی*ها بوده و بر اساس منابع زردتشت نوشته شده بوده*است

بعد از دوره کلاسیک باستان
زردتشت را در دوره کلاسیک باستان یک ساحر ٫ جاودگر و معجزه گر می*دانستند.اما در واقع تا قبل از قرن ۱۸ میلادی غربی*ها از ایده*های وی نااگاه بودند و در آن زمان نام وی را همدست فرزانگی از دست رفته باستان می*شماردند.

زردتشت با نام «ساراسترو» در اپرای فلوت جاودیی موزارت ظاهر می*شود.که به خاطر عناصر فراماسونی آن در جایی که وی اشا را به عنوان سیستمی اخلاقی در مقابل ملکه شب نمایش می*دهد مورد توجه قرار گرفته*است.

وی همچنین موضوع اپرایی دیگر در ۱۷۴۹ با نام زوراستره توسط جین-فیلیپ رامئو است.

متفکران عصر روشنگری مانند ولتر پژوهش*های بسیاری را درباره مزدیسنا انجام داده*اند.آن*ها بر این باور بودند که مزدیسنا یک جور خداانگاری منطقی است که قابل ترجیح بر آیین مسحییت و دیگر آیین*ها است.با ترجمه اوستا توسط ابراهام هیاسینته انکتیل-دوپرون پژوهش*های مزدیسنا غربی آغاز شد.

در اثر فیلسوف معروف فریدریش نیچه به نام «چنین گفت زرتشت» در سال ۱۸۸۵ وی شخصیتی به نام زرتشت به وجود می*آورد که سخنگوی ایده*های خود نیچه بر ضد اخلاق ارباب-برده که به نظر نیچه سیستم اخلاقی است که در آیین*های یهودیت ٫ مسیحیت و اسلام استفاده می*شود است.نیچه در اثر خود اسه هومو می*گویید که زردتشت اولین اخلاق گرا است و خود آن را خلق کرده و اشکارش کرده*است.و می*گویید که تنها در تعلیمات وی است که راستی (اشا) بالاترین خصوصیت است.

نیچه از وی به عنوان اولین فردی که نبرد بین خوب و بد را می*بیند و آن را به عنوان چرخی ضروری در انجام گردش گیتی می*داند نام می*برد.

۳۰مین قطعه ریچارد اشتراوس در سال ۱۸۹۶ الهام گرفته از کتاب نیچه نیز چنین گفت زرتشت نامیده می*شود.استنلی کوبریک از این قطعه در فیلم ۲۰۰۱: اودیسه فضایی به عنوان موسیقی صحنه آغازین فیلم خود استفاده کرده*است.

ویلیام باتلر ییتز شاعر قرن ۱۹ ایرلندی نیز در شعرهای خود به زردتشت اشاره کرده*است.

بازیگر و راوی کتاب آفرینش (رمان) نوشته شده توسط گور ویدال نوه زردتشت است.وی در کتاب گفتگوهای فلسفی بسیاری با زردتشت دارد و شاهد مرگ وی نیز هست.

زردتشت در کتاب مایکل اچ هارت با عنوان دسته بندی پر تاثیرتیرن اشخاص در تاریخ:۱۰۰ رتبه ۹۳ را داراست
Federal.Police آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
از, زردتشت, شناخت, غربی, ها


مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
آموزش نصب nss7 در 22 درجه غربی Admin نصب و تنظیم جهت های قابل دریافت در ایران 0 08-14-2012 00:37
آموزش نصب آتلانتيک برد1 در 12.5 درجه غربی Admin نصب و تنظیم جهت های قابل دریافت در ایران 0 08-14-2012 00:36
آموزش نصب telstar 12 در 15 درجه غربی Admin نصب و تنظیم جهت های قابل دریافت در ایران 0 08-14-2012 00:36
آموزش نصب nilesat در 7 درجه غربی Admin نصب و تنظیم جهت های قابل دریافت در ایران 0 08-14-2012 00:35


اکنون ساعت 07:00 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

سايت منتيس سيسيکم بزرگترين انجمن شرينگ در سال 1391 تاسيس شده است و همواره کوشيده است تا بهترين و با کيفيت ترين اکانتهاي سي سي کم را به مشتريان خود ارائه دهد . همچنين سايت منتيس سيسيکم بر گرفته از بهترين اموزشها در زمينه ماهواره و تعميرات و ديگر موارد ميباشد
PostMan By Cultural Forum | Study at Malaysian University