نمایش پست تنها
قدیمی 05-27-2013, 15:43   #1
ali
مدیر بازنشسته
 
ali آواتار ها
 
تاریخ عضویت: May 2013
نوشته ها: 5,911
تشکر: 0
تشکر شده 10 بار در 10 ارسال
پیش فرض یک سوم بزرگسالان ناراحتی* روانی دارند

معاون وزیر رفاه:
یک سوم بزرگسالان ناراحتی* روانی دارند


معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه نگاه درستی از حمایت خانواده*های آسیب پذیر در کشور وجود ندارد، اظهار کرد: نگاهمان در کشور به این خانواده*ها پرداخت مستمری است و هر زمان که می*گوییم خانواده*های آسیب پذیر را تحت پوشش قرار دهید، سازمان*های مربوطه می*گویند که اعتبار نداریم.


خبرگزاری ایسنا: معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه نگاه درستی از حمایت خانواده*های آسیب پذیر در کشور وجود ندارد، اظهار کرد: نگاهمان در کشور به این خانواده*ها پرداخت مستمری است و هر زمان که می*گوییم خانواده*های آسیب پذیر را تحت پوشش قرار دهید، سازمان*های مربوطه می*گویند که اعتبار نداریم.

مجتبی اعلایی در همایش "مددکاری اجتماعی و نشاط اجتماعی" که امروز برگزار شد، عنوان کرد: به اندازه اعتبار خدمات مورد نیاز زندگی را به خانواده*های آسیب پذیر ارائه می*دهیم در حالی که باید نقش مددکاری اجتماعی گسترش یابد و خانواده*های آسیب پذیر را رشد دهیم تا به لایه*های بالاتری که در طرح لایه بندی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است، دست یابند.

وی افزود: در این طرح فرد آسیب پذیر با بیمه کردن خود و تحت پوشش درآمدن در بیمه تامین اجتماعی می*تواند شرایط مطلوبی را برای خود ایجاد کند.

به گفته وی، نگاه مددکاری در دستگاه*های کشور مفقود است و باید به مددکاری به عنوان حلقه*ای میان خانواده محروم و ارائه خدمات به آنها توجه شود تا بتوانیم با افزایش نقش مددکاری در حوزه حمایتی شرایط مطلوبی را رقم زنیم.

معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه نباید مددکار اجتماعی به کارمند حوزه حمایتی تبدیل شود، بیان کرد: باید با توجه به سیستم غیردولتی، مددکار اجتماعی به کار گرفته شود تا رخت محرومیت را بربندیم تا جامعه*ای شاداب و بانشاط داشته باشیم.

اعلایی با اشاره به اینکه جامعه امروزی با دردهایی دست و پنجه نرم می*کند، خاطر نشان کرد: "اضطراب" یکی از مهمترین مشکلات انسان معاصر است و باید عصر جدید را به عنوان عصر اضطراب نیز نامگذاری کنیم.

وی ادامه داد: زندگی ماشینی، خانه*ها و محیط اطراف مجموعا ما را گرفتار چنین عارضه*ای می*کند که تاثیرات زیادی در سلامت جسمی و روانی دارد.

به گفته اعلایی، در یک پژوهش عام به این نتیجه دست یافتند که یک سوم بزرگسالان دارای ناراحتی*های عصبی و بعضا روانی هستند.

معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی دیگر از بیماریهای عصر جدید را "استرس" عنوان کرد و گفت:* این بیماری نیز زاییده تمدن است و باید از آن به عنوان بیماری تمدن یاد کرد، چرا که هرچه متمدن می*شویم این بیماری نیز در انسان شایع می*شود.

وی افزود: استرس، فشار قلب، بزرگی غیر متعارف دریچه قلب و حتی مرگ ناگهانی از آثار چنین بیماریهایی است.

اعلایی در مورد اینکه چگونه بشر امروزی می*تواند این بیماریها را درمان کند؟ اظهار کرد: در کنار این بیماریها باید به بحث شادابی و نشاط توجه شود، چرا که این مقوله نقش موثری در سلامت جسمی و روانی دارد و بنا بر تحقیقات به این نتیجه رسیده*ایم که توانایی انسان*های شاد 2 برابر انسان*های ناشاد است.

کدام کشورها شادترند

اعلایی در ادامه گفت:* طبق مطالعات انجام شده مشخص شد 10 کشور بزرگ از سایر کشورها شادتر هستند که دانمارک، هلند، نروژ و غیره جزو این کشورها هستند.

وی ادامه داد:* در این کشورها به میزانی که شادابی وجود دارد رضایت مندی نیز موجود است و این موضوع نشان می*دهد که رضایت مندی با شادابی در تناسب است.

اعلایی به پژوهشی که در زمینه مشخص شدن عوامل شادابی و شادکامی وجود دارد اشاره کرد و گفت:* این پژوهش به نظریه شادکامی پایدار معروف شده است و جزو اصلی ترین نظریات در این زمینه است.

وی در مورد این پژوهش خاطر نشان کرد: سه عامل اصلی در این نظریه برای شادابی و نشاط وجود دارد که عوامل ژنتیکی با فراوانی 50 درصد اصلی*ترین عامل برای نشاط و شادابی است.

معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: کمترین عامل در ایجاد شادابی و نشاط عوامل خلاف تصورات عامه، عوامل محیط زندگی، اقتصادی، عوامل معیشتی و سن است که 10 درصد عوامل شادابی و نشاط را شامل می*شود.

به گفته وی، 40 درصد عوامل باقی مانده نیز به عوامل مرتبط با فعالیت*های ارادی و هدفمند مربوط می*شود و اینها فعالیتهایی هستند که انسان برای رسیدن به مقصدی مشخص به صورت ارادی دنبال می*کند که نتیجه آن حضور در عرصه*های خدمت و خیر رسانی به دیگران است.

اعلایی افزود: هر کسی که در عرصه خدمت و خیررسانی فعالیت داشته باشد خود به خود به نشاط و شادابی پایدار می*رسد.

معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در احکام دینی ما نیز به خدمت رسانی به دیگران تاکید شده است، بیان کرد: اصولا احکام اجتماعی ما عمدتا برای شاداب نگه داشتن جامعه است و همین حکم امر به معروف و نهی از منکر از جمله این احکام است.

اعلایی با بیان اینکه تجلی و تصور درستی از امر به معروف و نهی از منکر در کشور وجود ندارد، گفت: امر به معروف و نهی از منکر یعنی توجه به دیگران و مسئولیت پذیری که باید در جامعه به آن توجه داشت.

وی در پایان با تاکید بر اینکه مددکاری قبل از اینکه یک کار حرفه*ای باشد، یک فعالیت متعهدانه و مسئولیت پذیرانه است، گفت: با رعایت این موضوع مددکاران می*توانند تاثیر بیشتری بر جامعه داشته باشند.
__________________
عزیزان توجه کنند اکانت تست اراعه میگردد..
فروش اکانت های سیسیکم با بهترین کیفیت و بدون قطعی فول پکیج

سه ماهه:23هزار تومان+8روز رایگان
شش ماهه:35هزار تومان+15روز رایگان
یک ساله:70هزار تومان+2ماه رایگان
فروش اکانت های پر قدرت و تضمین شدهmgcamd:
شش ماهه:70هزار تومان
ali آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول