شما عضو سایت نیستید, لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید.    
mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam mantiscccam

به سایت بزرگ و تخصصی mantiscccamخوش امدید . فروش ویژه اکانت های حرفه ای {cccam-mgcamd }منتیس سیسیکم با چهار ابر سرور قوی و قدرتمند اماده میزبانی شما عزیزان میباشد ..شایان ذکر هست دیتا سنترهای سرورهای ما مستقر در سویس و المان میباشد با پورت کاملا اختصاصی 8گیگ بدون قطعی بدون فریز با اب تایم 24 ساعت ..عزیزان میتوانند خرید رو بصورت انلاین انجام بدن و انی هم تحویل بگیرند.. برای خرید به ادرس زیر بروید


بازگشت   mantiscccam > انجمن اخبار مربوط به فرکانسها و کانالهای جدید > آخرین تغییرات شبکه های فارسی زبان

پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-06-2013, 10:46   #1
کاربر سایت
 
mehrabjan آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Nov 2012
نوشته ها: 1,592
تشکر: 1
تشکر شده 21 بار در 21 ارسال
پیش فرض چند درصد مردم و با چه دلایلی بیننده شبکه*های ماهواره*ای هستند؟

چند درصد مردم و با چه دلایلی بیننده شبکه*های ماهواره*ای هستند؟


به نظر شما چند درصد از مردم شبکه*های ماهواره*ای را دنبال میکنند و هدفشان از دنبال کردن این شبکه ها چیست ؟ کتابی پژوهشی به نام «شکست انحصار» در این زمینه توسط فواد صادقی منتشر شده، که وضعیت شبکه های انحصاری صدا و سیما و توجه مردم به شبکه های ماهواره ای را بررسی می کند.


به گزارش خبرآنلاین، «شکست انحصار» با عنوان فرعی نقشه راه تاسیس رادیو تلویزیون خصوصی در سه فصل «آیا الگوی مطلوب وجود دارد، موافقان و مخالفان ، مدل رسانه ای مطلوب» تدوین و منتشر شده است.
ناشر در مقدمه کتاب آورده است که این اثر برگرفته از تحقیقی است که با راهنمایی دکتر محمدسعید تسلیمی در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران انجام شده و البته بخشی از این تحقیق شامل مصاحبه با ۱۴ تن از شخصیت ها و صاحب نظران است و در مجموعه*ای مجزا منتشر خواهد شد.



بنابراین گزارش ، «مبانی نظام متکثر رسانه*ای در اسلام ، تکثر رسانه*ای از منظر منافع و امنیت ملی ، تکثر در تحولات جهانی رسانه ، تلویزیون خصوصی در ایران ، سابقه تلویزیون خصوصی بعد از انقلاب ، علل مخالفت با تلویزیون خصوصی ، روش*های تاسیس رادیو و تلویزیون غیر دولتی از نظر اقتصادی ، ایدئولوژیک و…، زمینه*های موفقیت رادیو و تلویزیون خصوصی ، مدل تلفیقی نظام رسانه*ای ، مقایسه کارایی نظام انحصاری و نظام متکثر ، نقشه راه تاسیس رادیو و تلویزیون خصوصی در کشور ، پیشنهادهایی برای آینده و…» از جمله بخش*های این کتاب است.



در ابتدای کتاب و برای شروع بحث فصل اول با درج جدولی وضعیت کشور از لحاظ مراجعه به شبکه*های ماهواره*ای شرح داده شده که در ادامه بخشی از آن را می*خوانید:
«نتایج حاصل از نظرسنجی جامع مرکز تحقیقات صداوسیما که در سال ۹۰ انجام شده در رابطه با بینندگان شبکه*های ماهواره*ای در ۳۱ مرکز استان کشور که حدود ۶۰ درصد جمعیت کشور را در خود جای داده اند برای نخستین بار در این کتاب درج شده است. ۵۲ درصد پاسخگویان در حد زیاد و خیلی زیاد و ۴۰ درصد در حد کم و خیلی کم برنامه های تلویزیون داخلی را تماشا می*کنند.



از نظر پاسخگویان، مهمترین انگیزه کسانی که شبکه*های ماهواره*ای را تماشا می*کنند به ترتیب عبارتند از تنوع، جذابیت، فیلم*ها، شاد و سرگرم کننده بودن آنها و سرعت پوشش اخبار.


۳۳ درصد در حد زیاد و خیلی زیاد و ۳۲ درصد در حد کم و خیلی کم به تماشای برنامه های ماهواره ابراز علاقه کرده*اند. ۳۵ درصد نیز اصلا به تماشای این شبکه ها علاقه ای ندارند.


۵۸ درصد پاسخگویان اصلا شبکه*های ماهواره**ای را تماشا نمی کنند در حالی که ۴۲ درصد ، بیننده برنامه*های ماهواره هستند. بینندگان ماهواره در هر شبانه روز به طور متوسط حدود ۳ ساعت برنامه های ماهواره را تماشا می کنند.


مهمترین قالب مورد علاقه بینندگان ماهواره به ترتیب عبارتند از: «فیلم و سریال ، شوی تلویزیونی ، مسابقات و سرگرمی ، برنامه های ورزشی ، خبر و تحلیل سیاسی ، موسیقی و هنر و برنامه های علمی.» از میان بینندگان شبکه های ماهواره*ای ۴۰ درصد گفته*اند در مقایسه با سال گذشته (۸۹) ماننده قبل به تماشای ماهواره می پردازند در حالی که ۲۸ درصد بیش از قبل و ۲۷ درصد کمتر از قبل ماهواره تماشا می کنند.



در حالی که بنابر نتایج این نظرسنجی، شبکه های ماهواره*ای به طور متوسط دارای ۴۲ درصد بیننده در مراکز استان*های کشور هستند، در پایان سال ۹۰ شبکه بی*بی*سی فارسی نتایج نظرسنجی مستقل خود را منتشر کرد که طبق آن بینندگان این شبکه ۲۸ درصد بینندگان کل شبکه*های ماهواره*ای در کشور را تشکیل می*دهد و مجموع بیننده در کل ایران برابر با حدود ۴۰ درصد جمعیت است.»
مقایسه بیننده شبکه*های ماهواره*ای فارسی زبان و مهمترین دلایل رجوع به آنها در نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما (سال ۹۰)
جدول :
mehrabjan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ


مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال



اکنون ساعت 07:19 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

سايت منتيس سيسيکم بزرگترين انجمن شرينگ در سال 1391 تاسيس شده است و همواره کوشيده است تا بهترين و با کيفيت ترين اکانتهاي سي سي کم را به مشتريان خود ارائه دهد . همچنين سايت منتيس سيسيکم بر گرفته از بهترين اموزشها در زمينه ماهواره و تعميرات و ديگر موارد ميباشد
PostMan By Cultural Forum | Study at Malaysian University